Vágjunk együtt neki az új szezonnak - szerezd be a GLAMOUR szeptemberi számát

2021. augusztus 27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A szeptember mindig egy izgalmakkal teli hónap, egy új évszakba lépünk, vált a szezon, iskolát, egyetemet, vagy akár új munkát kezdünk. A szeptember egy új kezdet, egy friss lap, amit úgy írunk tele, ahogyan csak mi szeretnénk.

GLAMOUR magazin 2021. szeptember
GLAMOUR magazin 2021. szeptember
Fotó: Martin Wanda, Getty Images, GLAMOUR

A GLAMOUR magazin szeptemberi száma is ebben a szellemiségben készült, listákat állítottunk össze azzal kapcsolatban, hogyan is szeretnénk élni: egészséges testképpel támogató, elfogadó közegben tudatosan, kiegyensúlyozottan.

Az új szezonváltást és egyben a mentális újjászületésünket nem is szemléltethetné jobban más, mint a csodálatos GLAMOUR Women of the Year-díjas magyar színésznő, Trokán Nóra, akit a Londonban élő fotós, Martin Wanda kapott lencsevégre a GLAMOUR legfrissebb számának címlapjára.

HIRDETÉS

A magazin, ahogy azt már megszokhattad, ilyenkor extra melléklettel érkezik, melyekkel segítünk neked is eligazodni az új trendekben - ebben nagy segítségedre lesz az őszi Trendbibliánk.

GLAMOUR Trendbiblia 2021. ősz

És persze a kismamákra, illetve az anyaságra még csak gondolatban készülő nőkre is gondoltunk a legújabb Mami mellékletünkkel, melyben rengeteg hasznos tanácsot találsz szakemberektől a várandósághoz, szüléshez, gyerekneveléshez és az ezekkel kapcsolatban felmerülő nehézségekhez.

GLAMOUR Mami melléklet 12. szám

Most pedig tolmácsoljunk főszerkesztőnk, Maróy Krisztina levelét a szeptemberi számból:

A te nézőpontodból a világ

Sokszor nem könnyű elfelejteni a társadalmi elvárásokat, és a környezetünk által megszokottnak, normálisnak tartott dolgokon túl a fókuszt tartani. Kezdjük ott, hogy mit is jelent a fókusz! Vélhetőleg azt, hogy a mentális, érzelmi, testi jólléted, az érvényesülésed, a biztonságod, a fejlődésre való lehetőséged adott legyen. Ha belegondolsz ebbe az igen magától értetődő felsorolásba, akkor már sejted is, bár evidenciának tűnik, hogy ezek veled kapcsolatban fennálljanak, a lista nagyon sok esetben nem teljesül. Sajnos még az alapvető érdekeinket sem tudjuk érvényesíteni sok esetben a körülmények, a körülöttünk lévők vagy önmagunk fókuszon kívül tartása miatt. Éppen ezért van nagy szerepe a női közösségeknek, az olyanoknak, mint amilyen a mi közösségünk is, ahol visszajelzéseket adhatunk, példát mutathatunk, elfogadók lehetünk. A jelenlegi lapszámból szeretnék kiemelni pár momentumot, amiből érteni fogod, hogy miről beszélek: Trokán Nórát Martin Wanda fotózta. Nóra is fotózik, a GLAMOUR-ral egy sorozaton dolgozik, amin kortárs színésznőket örökít meg. A két alkotó célja nem az volt, hogy egy erotikusan túlfűtött fotósorozatot készítsenek, hanem olyan képeket, melyeken mindketten kényelmesen önmaguk maradhattak. Sokat írunk a magazinban a testképről, a testedhez való szeretetteljes viszonyról is, mert van még hová fejlődnünk önmagunk és mások elfogadásában. Kényes kérdés az otthoni munkamegosztás, ami tulajdonképpen lehetőséget ad neked arra, hogy mással foglalkozz: tanulj, pihenj, gazdagabbá tedd az éledet, okosabbá önmagad. Nem beszélünk zero waste-ről, mert ez nem létezik, beszélünk viszont arról, hogy hogyan tekintsünk másképpen a ruhákra, a tárgyakra, önmagunkra, a környezetünkre, és hogyan tudunk tudatosabban élni. Wellness-mellékletünkkel is az a célunk, hogy arra inspiráljunk: foglalkozz magaddal, tartsd önmagadat is fókuszban! Minden gyakorlás kérdése.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

glamour plusz ikon Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

A tengervíztől töredezett lett a hajad? Ez a hajápoló olaj segít, hogy újra egészségtől ragyogóak legyenek fürtjeid! (x)

A tengervíztől töredezett lett a hajad? Ez a hajápoló olaj segít, hogy újra egészségtől ragyogóak legyenek fürtjeid! (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)