Gondoltad volna, hogy eljön a nap, amikor Carrie Bradshaw sört iszogat Tökivel?

2019.január.30.

Elég sok dráma előzte meg, míg teljesen fel tudtuk dolgozni, hogy nem lesz már soha Szex és New York 3 film. Nemcsak mi voltunk ezzel így, Kim Cattrallon kívül ugyanis mindenkit letaglózott a hír, de talán leginkább Sarah Jessica Parkert, aki olyannyira szerette játszani Carrie Bradshaw karakterét.

Talán neki és persze nekünk is egy kis elégtétel lehetett, amikor a színésznő egy jó ügy mellé állt, és ismét belebújt Carrie Manolo Blahnik cipőibe, hogy a Stella Artois új reklámjában szerepeljen Bradshaw-ként. A sörmárka a Matt Damon által is vezetett water.org alapítványt támogatja, akiknek eltökélt szándékuk, hogy tiszta vizet jutassanak el a világ olyan részeire, ahol ez egyáltalán nem magától értetődő. A Stella Artois ezt minden egyes eladott sörével támogatja.

Ilyen lenne Carrie Bradshaw 2019-ben! Sarah Jessica Parker visszahozta az ikonikus karaktert

Ilyen lenne Carrie Bradshaw 2019-ben! Sarah Jessica Parker visszahozta az ikonikus karaktert

Az első videót, melyben Sarah Jessica Parker a Szex és New York ikonikus kezdődallamára lépked New York utcáin, míg le nem spricceli egy busz, most egy újabb követte, ráadásul egy meglepetésvendéggel. Carrie Bradshaw besétál egy étterembe, de nem Cosmpolitant rendel, hanem egy pohár Stella Artois-t! A Szex és New York-rajongók most biztosan egy emberként sikoltanak fel, de aggodalomra semmi ok, számos alkalommal láttuk Carrie-t sört is inni, úgyhogy nyugi. Ha pedig mindezt egy jó ügyért teheti, akkor biztos, hogy nem is kérdés, mit választ.

A Stellának és a kampánynak úgy tűnik, hogy nemcsak egy olyan ikonikus Cosmopolitan-rajongót is sikerült megtéríteni, mint Carrie Bradshaw, hanem a White Russiant imádó The Dude-ot, azaz Tökit is. Jeff Bridges is boldogan húzta fel magára a csíkos pizsamanadrágját, amit olyan jól ismerünk A nagy Lebowskiból egy jó üveg Stella Artois kedvéért.

Gondoltad volna, hogy ez a két teljesen ellentétes karakter egyszer még együtt fog szerepelni? A reklám a Super Bowl döntőn kerül majd a tévébe.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói