Mi történt a Gossip Girl szereplőivel a sorozat óta?

2021.március.9.

Úgy tűnik, nemsokára visszatér a Gossip Girl- láz, hiszen már javában forgatják az új sorozat első évadát.

profimedia-0593123470
profimedia-0593123470

Visszhangzik még a fejedben a sorozat elején elhangzott “xoxo pletykacica” szlogen? Te is hat évadon keresztül izgultál, hogy kiderüljön ki az igazi Gossip Girl, és kíváncsi vagy, hogy mit csinálnak most a sorozat szereplői? Akkor ez a cikk neked készült!

A pletykafészek (eredeti címén: Gossip Girl) egy tiniknek szóló amerikai drámasorozat, - amelynek készítői Josh Schwartz és Stephanie Savage -, és amelyet hat évadon keresztül sugároztak a The CW nevezetű csatornán 2007 és 2012 között. A sorozatot számtalan díjra jelölték, 18 Teen Choice Award-ot meg is nyert.

Az upper east side-i diákok élete hamar magához vonzotta a közönséget és nagy nézettségre tett szert, amit persze a rejtély is fokozott, hogy vajon ki az, aki minden egyes titokra fényt derít és tovább bonyolítja a sorozat cselekményét.

A sorozat befejezése - és a Gossip Girl leleplezése - után azonban nem állt meg az élet, és a széria szereplői további hírnévre tettek szert. Nézzük is meg, kivel mi történt az elmúlt években!

Blake Lively (Serena van der Woodsen)

Serena van der Woodsen a Constance Billard lányiskola egyik legnépszerűbb lánya - volt.

Fotó: Profimedia

Az őt alakító Blake Lively azonban mostanra érett nővé cseperedett és 2012-ben férjhez ment Ryan Reynolds színészhez, akivel a Zöld lámpás című film forgatása alatt ismerkedett meg és akivel a mai napig szívesen ugratják egymást a közösségi médiában; szórakoztató szerelmüket mindenki imádja! Három lányuk született: James (2014 decemberében), Inez (2016 szeptemberében) és Betty 2019-ben.

Legutóbbi filmjei: Csak téged látlak (2016), Egy kis szívesség (2018), Ritmusszekció (2020)

Leighton Meester (Blair Waldorf)

Blair Cornelia Waldorf szintén a felső tízezerbe született. Ő az örök barátja Serenának, és szintén a Constance Billard lányiskolába járt.

Fotó: Profimedia

Leighton Meester mostanra betöltötte a 34. életévét és boldogabb mint valaha. 2014-ben hozzáment Adam Brody színészhez, akivel 2010 márciusában a Csípem a családod forgatásakor ismerkedett meg. Első gyermekük, Arlo Day Brody lánya 2015 augusztusában, míg második gyermekük 2020 szeptemberében látta meg a napvilágot.

Leighton mostanában főként sorozat-szerepeket vállal, ezek közül a legutóbbiak: Írjunk történelmet! (2017), Single Parents (2018)

Ed Westwick (Chuck Bass)

Chuck látszólag egy szexmániás egoista. Ő az egyetlen fia Bart Bassnek, és a halála után hatalmas vagyont örököl. Úgy tűnik, hogy neki nincsenek problémái, és könnyen tud manipulálni másokat. - Hogy a valóságban is így van-e, abban kételkedünk, mindenesetre Ed Westwick sármja az évek múltával sem változott.

Fotó: Profimedia

Habár hatalmas hírnévre a sorozat végetértével sem tett szert, továbbra is láthatjuk őt kisebb-nagyobb szerepekben filmekben és sorozatokban is. A White Gold c. sorozatban főszerepben láthattuk (2017-2019), míg legutóbbi filmjei a következők: A csőd szélén (2017), Enemy Lines (2020), Me, You, Madness (2021).

Jelenleg boldog párkapcsolatban él Tamara Francesconi dél-afrikai származású modellel.

Penn Badgley (Dan Humphrey)

Dan humoros és bájos. Nem a felsőbb társadalmi rétegbe született és a szülei pénztárcája nem is tarthat lépést az iskolatársaiéval, ezért nem is tartozik közéjük. De Serena pont azért szereti, mert normális és természetes.

Fotó: Profimedia

Legújabb sorozatszerepe azonban teljesen Dan ellentéte. Penn egy időben szüneteltette színészi készségeit, ám 2018-ban a YOU c. sorozattal és Joe Goldberg karakterével tért vissza a képernyőkre; a sorozat jelenleg is nagy népszerűségnek örvend. Ám nem csak színészként tevékenykedik; Penn 2014-ben megalapította MOTHER nevet viselő zenekarát, amit azóta MOTHXR-re nevezett át. Bemutatkozó albumuk Centerfold címmel jelent meg az üzletek polcain.

Badgley 2014-ben kezdett randevúzni Domino Kirke énekesnővel, akit 2017-ben feleségül is vett. Kirke-nek korábban született egy fia, Cassius, akinek Penn vált a mostohaapjává. 2020 februárjában Kirke és Badgley bejelentették, hogy két vetélés után végre gyermekük születik. Fiuk 2020 augusztusában jött világra.

Chace Crawford (Nate Archibald)

Nate Archibald ide-oda ingázott Serena és Blair között, mindkettőjükkel bizalmas kapcsolatot tartott fent. Sőt még Jennyt is megcsókolta azon a bizonyos álarcosbálon tévedésből. - A valóságban azonban Chace nem ekkora szoknyapecér. Olyannyira, hogy nem is tudni a színész jelenleg párkapcsolatban él-e vagy sem.

Fotó: Profimedia

Karrierje azonban nem állt meg a Gossip Girl után, több filmben és sorozatban is szerepelt. Jelenleg a The Boys c. sorozat egyik főszereplője. Legutóbbi filmjei: All About Nina (2018), Nighthawks (2019), Nighthawks (2020).

Taylor Momsen (Jenny Humphrey)

Jenny Dan húga, aki az évek múlásával beleolvad a „nagyok” világába és egész jól illeszkedik a Blair féle csapatba, annyira, hogy végül Blair utódjának fogja kinevezni, amikor Blair az NYU-ra megy. Miután lefekszik Chuckkal, Blair száműzi New Yorkból. A 4. évadban még visszatért, hogy tönkretegye Serena életét.

Fotó: Profimedia

A valóságban a negyedik évadnál felmondott, hogy énekesnői karrierjére koncentráljon Pretty Reckless nevű zenekara élén, mellyel 2009-es bemutatkozása óta négy albumot jelentetett meg. A zenekar sikere a mai napig töretlen. Taylor azonban a színészettel teljesen felhagyott.

Jessica Szohr (Vanessa Abrams)

Vanessa gyerekkori barátja Dan Humphrey-nak, és később romantikus szálak is fűzik hozzá. - A való életben azonban Ed Westwick-kel alkotott egy párt, mígnem 2010-ben végleg nem szakítottak. Jelenlegi kedvese Brad Richardson, kanadai hokijátékos. A párnak 2021. januárjában született meg első közös gyermekük, Bowie Ella Richardson.

Fotó: Profimedia

Karrierjét tekintve a részben magyar származású színésznő több sorozatban és filmben is feltűnt az elmúlt években. Ezekből néhány: Twin Peaks (2017), Shameless (2017-2018), Orville (2019-), All-Star Weekend (2021)

Kelly Rutherford (Lily van der Woodsen, később Lily Bass majd Lily Humphrey)

Lily többször is elvált, és régebben nem sokat törődött gyermekeivel. Tinédzserkorában együtt járt Rufusszal. Később újra együtt lesznek, és előkerül a „rég elveszett” közös gyerekük is. - Kelly a valóságban is többször vált el, pontosan kétszer. Második exférjétől 2010-ben tettek pontot házasságuk végére, kapcsolatuk alatt két közös gyermekük született. Jelenleg a Gucci igazgató asszisztensével, Tony Brand-del randizik.

Fotó: Profimedia

Az utóbbi években több sorozatban is szerepelt. Ezek közül néhány: Dinasztiák (2017), Pretty Little Liars: The Perfectionists (2019), All My Husband's Wives (2020)

Matthew Settle (Rufus Humphrey)

Rufus régen rocksztár volt. Nemrégen vált el a feleségétől, akitől két gyermeke is született. Mindkét gyerekét egy elit magániskolába küldte, hogy onnan később a legjobb egyetemekre mehessenek.

Fotó: Profimedia

Amikor a fia összejön Serenával, fény derül a régi kapcsolatára Lilyvel. - Matthew a való életben is elvált férfi. 2011-ben szakított akkori nejével, Naama Nativ Settle-vel, akitől egy kislánya született. 2015-ben pedig barátnőjétől, Maria Alfonsin-tól született egy újabb kislánya. 2017 óta azonban nem tudni semmit sem magánéletéről, sem karrierjéről.

Legutóbbi filmjei: Marshall's Miracle (2014), The Faith of Anna Waters (2016), Valentine (2017)

Szöveg: Szendrei Alexandra

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói