Gyarmati Panka most már hivatalosan is a világ legjobbjai között

2016.február.16.

Ami a teniszezőknek Wimbledon, az autóversenyzőknek az Indy 500, a kerékpárosoknak a Tour de France, az a snowboardosoknak a Burton US Open.

Az amerikai snowboard bajnokságot 1982-ben rendezték meg először. Ez volt az első komoly snowboard verseny, amely elindította a snowboard versenysporttá alakulását. A Burton US Opent idén 34. alkalommal rendezik meg, helyszíne a coloradói Vail. A snowboardosok félcső és slopestyle versenyszámokban indulhatnak.

A Burton US Openen soha nem indult még magyar snowboardos, Gyarmati Panka lesz az első. Maga a meghívás a legnagyobb elismerés, amit egy snowboardos kaphat, hiszen ez azt jelenti, hogy nemzetközi szinten is a legjobbak között tartják számon. Mondhatjuk, hogy ez a magyar snowboard sport eddigi legnagyobb sikere, éppen ezért eredmény tekintetében Pankával szemben semmiféle elvárás nincs.

Gyarmati Panka, aki 2015-ben a GLAMOUR Women of the Year Az év sportolónője kategóriának a jelöltje volt, a Magyar Snowboard Szövetségnek így nyilatkozott: "Nem gondoltam volna, hogy valaha is kapok meghívást, teljesen váratlanul ért. Amikor a svédországi versenyre megérkeztem, akkor kaptam e-mailben az értesítést. Először azt hittem, csak egy hírlevél a Burton US Open szervezőitől, aztán láttam, hogy ez egy meghívó a versenyre. Ott lenni is hatalmas dolog, ezért eredményben nem várok sokat. Ez már tényleg a top."

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!