Ha veszítettél már el háziállatot, te is sírni fogsz Tom Hardy levelén

2017.június.10.

Tom Hardy fantasztikus színész, aki mindig kemény, gyakran agreszív és megtörhetetlen figurákat jelenít meg a vásznon.

Tom Hardy
Fotó: Getty Images

Ugyanakkor bármilyen keménynek is tűnik a sztár, az életben egy igazi gazdi, aki imádja a háziállatát. Hardy rajongói pontosan tudják ezt, hiszen a színész Woody nevű kutyáját gyakran megmutatta, még a vörös szőnyegre is több alkalommal elvitte, most azonban szomorú hírt kellett közölnie, a mindössze hat esztendős kutyus fél éve egy autoimmun betegséggel küzdött, a vázizomgyulladása miatt végül el kellett altatni a sztár kedvencét.

Tom Hardy és Woody a vörös szőnyegen:

Tom Hardy és Woody
Fotó: Rexfeatures

Aki veszített már el háziállatot az pontosan tudja, hogy ez éppen olyan nehéz, mint amikor a hozzátartozóját veszíti el az ember. Tom Hardy a rajongóinak írt levelében ki is fejti, hogy bár soha nem szokott a családjáról, barátairól nyilvánosan beszélni, de úgy érzi, mivel a kutyáját sokan ismerték és szerették mégis megszólal ebben az ügyben. A színész meghatóan emlékezett meg Woodyról, könnyek nélkül aligha lehet végigolvasni a levelét:

„Csupán hatéves volt. Túl fiatal ahhoz, hogy itt hagyjon, az elvesztése teljesen összetört minket. Végtelenül hálás vagyok a hűséges társaságáért és a szeretért, ami kaptam tőle. Igazi vigaszt jelent ugyanakkor, hogy nem kell tovább szenvednie. Mindenekelőtt nagyon kimerültnek érzem magam. Számomra a világ jobb helynek látszott miatta, azért mert mellettem volt. Ő volt a legjobb barátom, nekem és a családomnak, akik leírhatatlanul szerettük őt, és ő jobban szeretett minket, mint azt valaha felfoghatjuk. Woodynál jobb útitársról nem is álmodhattunk, a lelkünk örökre összefonódott vele.”

Ez is érdekelhet

A retrográd Merkúr visszatért - így boldogulhatsz a kozmikus káoszban

A retrográd Merkúr visszatért - így boldogulhatsz a kozmikus káoszban

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk