Elolvadunk: Harry és Meghan csókja a színpadon

2022.április.17.

Nagyon érzelmes jelenetet láthatott az Invictus Games ünnepélyes megnyitójának közönsége, hiszen Meghan és Harry a színpadon váltottak csókot.

 Meghan és Harry az Invictus Games nyitó ünnepségén
Meghan és Harry az Invictus Games nyitó ünnepségén
Fotó: Profimedia

A pár két évvel azután, hogy elhagyták Angliát, és egyúttal hivatalosan elhagyták a királyi családot, visszatértek Európába. A nagy visszatérés apropója az idén Hágában rendezett Invictus Games. A sportesemény alapítója még 2014-ben Harry herceg volt, aki sérült háborús veteránoknak, katonáknak szervezte a versenyt, ami gyorsan jelentős eseménnyé nőtte ki magát. Természetesen azóta is Harry az Invictus Games lelke, így aztán nem volt váratlan, hogy a járványhelyzet miatt két évig szünetelő esemény újraindulásánál személyesen is jelen lesz majd.

Meghan Markle is elkísérte Hollandiába a férjét, és megjelenésük tényleg diadalmas visszatérésként jellemezhető csak, hiszen a páros valósággal ragyog, nagyon erősnek látszik a szövetségük, és mintha az udvari kötelmek alól felszabadulva újjászülettek volna.

Meghan Markle konferálta fel a férjét az Invictus Games megnyitóján
Fotó: Profimedia

Az Invictus Games hivatalos nyitó ceremóniájára szombat este került, amelyen természetesen Harry herceg tartotta az egyik nyitó beszédet, a dolog különlegessége pedig az volt, hogy Meghan Markle személyesen konferálta fel a férjét. "Késő éjszakákat és kora hajnalokat töltött a tervezéssel, hogy ez az esemény a lehető legtökéletesebb legyen nektek" - mondta. "Nem tudnám jobban szeretni és tisztelni őt, és tudom, hogy sokan közületek ugyanígy éreznek vele kapcsolatban, hiszen veterántársatok, aki tíz évig szolgált a hadseregben, részt vett két afganisztáni küldetésen, az Invictus Games alapítója, és két gyermekünk, Archie és Lili édesapja. Kérem fogadjátok szeretettel a csodálatos férjemet, Sussex hercegét, Harry herceget" - konferálta fel Meghan a párját.

Harry herceg és Meghan a színpadon váltottak csókot
Fotó: Profimedia

Harry herceg pedig, pedig amikor átvette a feleségétől a mikrofont, egy gyors csókkal hálálta meg a kedves szavakat, majd hozzátette: "Köszönöm, szerelmem." A megnyitó legszemélyesebb és legérzelmesebb pillanata mellett akadt még szívszorító pillanat, hiszen megemlékeztek az ukrán katonákról, akik jelenleg is honvédő háborút vívnak az orosz katonai agresszióval szemben.

Megható pillanatok az Invictus Games megnyitóján, az ukrán katonákra is emlékeztek
Fotó: Profimedia

Egyébként szintén a megnyitón derült ki, hogy a pár közös gyermeke nem katonai pályáról álmodik, hiszen a hamarosan a harmadik szülinapját ünneplő Archie Harry szerint űrhajós szeretne lenni.

Jó ég: Itt az első fotó Meghan Markle és Harry kislányáról, sőt az egész családról!

A nyitó ceremóniára egyébként Meghan Markle egy visszafogott, klasszikusan elegáns szettet választott. A mellrészen csavart bodyja az egyik hírességek körében legkedveltebb friss márka a Khaite darabja. Egyszerű mélykék gyapjúnadrággal kombinálta a bodyt, az ejtett vállú felső mellett nagyon jól érvényesült a Cartier nyaklánca, ami igazán státusdarab, és valójában ez a nemes ékszer emelte meg igazán ünnepélyessé Meghan megjelenését.

Meghan Markle a klasszikus eleganciára szavazott az Invictus Games megnyitó ünnepségén
Fotó: Profimedia
Meghan Markle megjelenését egy Cartier arany nyaklánc tette teljessé
Fotó: Profimedia

Ez is érdekelhet

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk