Harry herceg nagyon intim dolgot árult el kapcsolatáról

2022.július.20.

A bulvársajtó szerette évekig úgy beállítani Meghan Markle-t, mintha ő lenne a monarchia bomlasztásának kulcsszereplője, Harry herceg számára viszont gyorsan kiderült, hogy fontos szövetséges és támogató társ válik belőle, aki édesanyja, Diana hercegnő halála után a lelki társa is egyben. Hogy mikortól tudta, hogy Meghan lesz számára a tökéletes pár? Ő maga árulta el.

harry-herceg-meghan-markle-glamour
Harry herceg nyilvánosan mesélte róla, mikor jött el az a pont, amikor tudta, Meghan Markle a lelki társa
Fotó: Getty Images/Samir Hussein

Ennél kedvesebb – és nyilvánosabb – módot nem is találhatott volna Harry herceg, hogy kifejezze, mennyire fontos számára Meghan Markle. A herceg a New York-i ENSZ-székházban tartott beszédében tért ki feleségére, miközben egy édesanyjáról, Diana hercegnőről és Nelson Mandeláról készült közös fotóról mesélt. (Beszéde egyébként egy Nelson Mandelát, a Dél-afrikai Köztársaság első feketebőrű elnökét méltató rendezvényen hangzott el.)

Afrika nagyon fontos szerepet tölt be Harry herceg életében, 13 éves kora óta ugyanis rendszeresen ellátogat a kontinensre. „Itt éreztem magam a legközelebb anyámhoz, és itt kerestem a gyógyulást is, miután meghalt” – mondta a herceg, aki azt is elárulta, ez a hely volt az, ahol rájött: megtalálta a lelki társát.

Harry herceg, miközben beszédet mond a Nelson Mandela tiszteletére szervezett rendezvényen az ENSZ-székházban
Fotó: Getty Images /John Lamparski

Meghan Markle bátrabb, mint gondolnád!

Az nem titok, hogy Harry és Meghan Markle 2016-ban kezdtek találkozgatni, miután egy közös baráton keresztül megismerkedtek egymással. Mindössze két randevún voltak túl, amikor Meghan bevállalt a herceggel egy afrikai utat, amin kizárólag kettesben vettek részt. „Sikerült rávennem, hogy jöjjön el velem Botswanába, hogy együtt kempingezzünk a csillagok alatt – öt teljes napon át, ami elképesztően fantasztikus volt. Így kettesben lehettünk, ami számomra kulcsfontosságú volt, hogy valóban megismerhessem.”nyilatkozta a herceg még 2017-ben, miután a pár eljegyezte egymást.

Meghan Markle bemutatja, hogyan viseljünk feketét sikkesen nyáron is

Meghan és Harry azóta visszatértek a kapcsolatuk alakulása szempontból meghatározó helyszínre, de Markle újra is alkotta azt 2019-ben a herceg születésnapján - egészen pontosan a kertjükben elevenítette fel a romantikus kempingezés pillanatait. „Nagyon fontos nekik ez a hely – különösen Harry hercegnek –, és Meghan ezt akarta felidézni a születésnapján. Sátrat állítottak, hálózsákban aludtak, vacsorát főztek, és újraalkották Botswanát, ahol egymásba szerettek.”idézte fel egy forrás még 2020-ban.

Meghan Markle a félelmeiről beszélt, így segít a fiataloknak

Csendben, de annál boldogabban

Mióta 2020-ban a pár maga mögött hagyta a királyi családot és az ezzel járó kötelezettségeiket, számos helyen megfordultak, mire megtalálták a tökéletes otthont, ami úgy tűnik, Montecito. Bár egyes források szerint Meghan Markle itt is kapott a szomszédoktól egy nem túl hízelgő gúnynevet, viszont ennek ellenére is igyekeznek boldogan kiélvezni a békés hétköznapokat. Míg Meghan üzleti találkozóit bonyolítja reggelente, addig Harry herceg ellátja a gyerekeket (ő kel fel hozzájuk, ő fürdeti és eteti a kicsiket), és állítólag nem szereti túl hosszú időre a dadára bízni őket. Vagyis úgy tűnik, a pár tényleg a legnagyobb egyetértésben és boldogságban él, ami herceghez és (ex)hercegnéhez illő happy end.

Forrás: glamourmagazine.co.uk

Ez is érdekelhet

7 nadrágtrend, ami mindennél menőbbnek számít 2023-ban

7 nadrágtrend, ami mindennél menőbbnek számít 2023-ban

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói