Hihetetlen! A Backstreet Boys sztárját is nemi erőszakkal vádolják!

2017.november.22.

Csatlakozva az ijesztően hosszú névsorhoz, most a Backstreet Boys sztárja, Nick Carter is nemi erőszak gyanújába keveredett. A popénekest Melissa Schuman, a Dream lánycsapat egyik tagja vádolta meg azzal, hogy Carter szexuálisan bántalmazta őt 18 éves korában.

A lány egy hosszú posztban részletezte, hogy valóban randizott egy időben a hírességgel, azonban ő akkoriban még nem szeretett volna tovább menni a csókolózásnál. Egyik találkozásuk alkalmával a sztár vetkőztetni kezdte Schumant, és ő hiába tiltakozott, végül orális szexre kényszerítette. Carter később azzal védekezett, hogy csupán örömöt akart okozni a lánynak, azonban Melissa ezt cseppet sem gondolta így. Elárulta, hogy borzasztóan félt, és undorodott a helyzettől, és azt kívánta, bárcsak egy rossz álom lett volna az egész.

Láttad már? Natalie Portman elárulta: csak most realizálta, mennyiszer zaklatták szexuálisan

Carter később többször is hívta telefonon a lányt, azonban Melissa nem válaszolt, így az elkeseredett popsztár annyiban hagyta egy dühös és perverz üzenettel a zaklatást.

Olvastad már? A Gossip Girl sztárja is szexuális zaklató

Hab a tortán, hogy a két híresség később egyazon menedzserrel dolgozott, azonban a férfi rövid időn belül elutasította Melissa támogatását. Mivel az eset egyik napról a másikra, minden előjel nélkül történt, az énekeslány szinte biztos benne, hogy Nick keze is benne lehetett a dologban.

Szörnyű, hogy Nick nem csak Melissa önértékelésén és szexualitásán ejtett csorbát, de még a karrierét is veszélybe sodorta. Hálásak vagyunk az olyan nőknek, mint ő, amiért nyíltan felvállalta történetét.

Ez is érdekelhet

Online közönségtalálkozó Enyedi Ildikóval– egyszerre hét helyszínen

Online közönségtalálkozó Enyedi Ildikóval– egyszerre hét helyszínen

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján