Hírességek, akik az örökbefogadás mellett döntöttek

2021.május.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az örökbefogadás kérdése sosem könnyű. Ha érdekel az itthoni rendszer, szívesen olvasnál az örökbefogadás körüli tévhitekről és az anyaságról, ajánljuk Mártonffy Zsuzsa őszinte interjúját.

Ezek a hírességek szintén az örökbefogadás mellett döntöttek. Néhányan személyes tapasztalatukat is megosztották.

Brad Pitt & Angelina Jolie

Biológiai gyermekeik (Shiloh, Knox és Vivienne) mellett, Pitt és Jolie Maddoxot, Paxot és Zaharát fogadták örökbe Kambodzsából, Vietnamból, illetve Etiópiából. Jolie az örökbefogadott gyerekeiről azt mondta: "Ők a legnagyobb kisemberek, akikkel valaha találkoztam, és rengeteg örömet okoznak nekem."

Madonna

Madonnának hat gyermeke van, köztük két biológiai (Lourdes Maria Ciccone Leon és Rocco Ritchie) és négy örökbefogadott. Mind a négy örökbefogadott gyereke az afrikai Malawiban született. 2006-ban örökbe fogadta David fiát, majd 2009-ben Mercy lányát. Nyolc évvel később pedig ikerlányait, Stellát és Estere-t hozta haza. "Néha csak becsuktam a szemem, és arra gondoltam: Miért nincs tele a konyhám táncoló gyerekekkel? Olyan sok gyermeknek van szüksége otthonra. Azt gondoltam: "Mire vársz? Csak csináld." - mondta a People-nek Madonna.

Sandra Bullock

A Jesse James-szel közismert válása közepette a színésznő 2010-ben fogadta örökbe New Orleans-ban született fiát, Louis-t. Öt évvel később Bullock bejelentette, hogy örökbe fogadta második gyermekét, Lailát.

Tom Cruise & Nicole Kidman

Két gyereket, egy fiút, Connort és egy lányt, Isabellát fogadták örökbe, mielőtt 2001-ben elváltak. Kidman-nek két biológiai lánya is van férjével, Keith Urban-nal: Sunday Rose (12) és Faith Margaret (10). Cruise-nek pedig van egy biológiai lánya exnejétől, Katie Holmestól, a 15 éves Suri.

Charlize Theron

Theron 2012 márciusában szülőföldjén, Dél-Afrikában fogadta örökbe első gyermekét, Jacksont. Három évvel később Amerikából fogadta örökbe lányát, Augustot. Theron elárulta:

Mindig tudtam, hogy örökbe fogok fogadni. Mindig.

Sharon Stone

Az Elemi ösztön színésznője első gyermekét, Roant 2000-ben fogadta örökbe akkori férjével, Phil Bronsteinnel. Miután elváltak, 2005-ben örökbe fogadta fiát, Laird-t, és csak egy évvel később harmadik fiát, Quinnt. Három fia 2017 májusában adományozta neki az Év Anyja díja. Ekkor azt nyilatkozta:

Hálás vagyok, hogy a gyerekeim engem választottak, szerencsés anya vagyok.

Lionel Richie

Az énekes és felesége, Brenda, 4 éves korában vették otthonukba Nicole-t, mivel a kislány szülei, Lionel barátai pénzügyi nehézségekkel küzdöttek. Végül 9 évesen hivatalosan is örökbe fogadták. Richie-nek két biológiai gyermeke is van: Sofia Richie és Miles Brockman Richie.

Jamie Lee Curtis

A színésznő és férje, Christoper Guest színész is két gyermeket fogadtak örökbe, Annie-t és Thomas-t. Annie 1986-ban, Thomas pedig 1996-ban született. Curtis egy interjúban elárulta, hogy gyermekeinek örökbefogadásának oka a meddőség volt.

Az örökbefogadás volt számunkra az egyetlen mód a családalapításra

- mondta a Jamie akkor.

Curtis 1996-ban írt egy gyermekkönyvet örökbefogadott gyermekek számára. A címe Tell Me Again About the Night I Was Born.

Szendrei Alexandra

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp: A Nyilas iktasson be egy kis énidőt, a Halak készüljön a csábításra - április 22 - április 28.

Heti horoszkóp: A Nyilas iktasson be egy kis énidőt, a Halak készüljön a csábításra - április 22 - április 28.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője