Hollywood és az alkoholmárkák találkozása

2014.február.26.

Akik úgy gondolják, hogy Hollywood, a divat és az alkohol nem egészíti ki tökéletesen egymást, az vegyen példát a legújabb trendekről: egyre több szeszesitalmárka kér fel szépséges, neves és tehetséges hírességeket, hogy a kampányaikban szerepeljenek a személytelen, ám kétségtelenül mutatós modellek helyett.

Chloe Sevigny
Fotó: Absolut

Alig több mint egy hónapja került az Absolut vodka luxusvonalának, az Elyxnek az élére új kreatív igazgató, máris kizökkentette a céget az eddigi kerékvágásból. Johan Lindeberg, a BLK DNM márka tervezője vette át a kommunikációs irányítást, és úgy tűnik, azonnal le is szerződtette egyik kedvencét, a rendkívül sikkes Chloé Sevigny színésznőt, hogy képviselje a luxusvodkát. Erről már korábban is beszámoltunk, de most egy újabb fotót is megosztunk a kampányból. Chloé erotikával túlfűtött maszkulin stílusa süt a fekete-fehér képekről – nem is tudnánk nála jobbat elképzelni egy ilyen különleges ital reklámozásához.

Ám, nem csak Chloé Sevigny és az Absolut az egyetlen ilyen kapcsolat, Mila Kunis a Jim Beam nagykövetének lépett elő. Ashton Kutcher roppant szexi barátnője igaz, nem hódító szerepben látható a bourbon whiskey reklámjában, de legalább ugyanannyira izgalmas a Jim Beam kampánya is, mely a több százéves múltra visszatekintő alkoholmárka legfontosabb mérföldköveit eleveníti fel.

Mila Kunis
Fotó: JimBeam

Mila Kunis a hivatalos reklámfilm és a visszafogott, igazi amerikai életérzést sugárzó kampányfotó mellett szerepel számos kis videóban is, melyek a Kentucky állam tradícióiba és a bourbon whiskey elkészítésének fortélyaiba vezetnek be a színésznő jópofa személyén keresztül.

Teljesen Bill Murray az Elveszett jelentésből ez az egész, nem igaz?

Kattints a Jim Beam új kampányvideójára, melyben Mila Kunist számos izgalmas szettben láthatod, amint végigjárja a whiskey elmúlt 200 évét:

Ez is érdekelhet

Ez a Stranger Things sztár kapta a legtöbb gyűlöletet a rajongóktól

Ez a Stranger Things sztár kapta a legtöbb gyűlöletet a rajongóktól

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról