Hűha: Ezt tanácsolja Michelle Obama Meghan Markle-nek

2018.december.8.

Michelle Obama nemrég megjelent inspiráló önéletrajzi könyvében, az Így lettem-ben őszintén beszél férjéről és arról, hogyan nevelték fel két lányukat. Nemrég megkérdezték arról is, hogy ő, mint a világ egyik legmeghatározóbb hölgye, mit tanácsolna a nem kevésbé ikonikus, hamarosan anyai örömök elé néző Meghan Markle-nek.

Meghan Markle
Meghan Markle
Fotó: Getty Images

"Csakúgy mint én, valószínűleg Meghan sem mert álmodni arról, hogy valaha ilyen életet és nyomást él át majd egyszerre. A legjobb tanácsom az, hogy mindenre szánjon időt és ne siessen, bármit is tesz" - mondta Michelle.

Az első néhány hónapot a Fehér Házban töltöttem, elsősorban a lányaim miatt. Meg akartam győződni róla, hogy jól kezelik az iskolakezdést és új barátokat szereznek, mielőtt ambiciózusabb munkába kezdtem - folytatta. Amint ez teljesült, olyan feladatokat választottam, amikhez erős személyes szenvedély köt. A gyermekek egészségére való összpontosítást, az oktatáshoz való hozzáférhetőség növelését választottam, mert láttam, milyen központi szerepet töltött be az én életemben is. Ezért választottam, hogy évekig időt töltöttem kisebbségi és első generációs hallgatókkal, tanácsot adva a főiskolára, egyetemre való bejutáshoz. Olyan sok platform van erre, segíteni mások boldogságát.

Amikor Harry herceggel májusban összeházasodtak, Meghan hivatalosan is a brit királyi család tagja lett, első gyermeküket tavaszra várják. Harry régóta barátja az Obama családnak, először Michellel és Jill Bidennel dolgozott együtt a katonai családok tiszteletéért rendezett eseményen 2013-ban, legutóbb pedig 2017-ben találkozott a két család Chicagóban, mielőtt hivatalos lett az eljegyzés. Noha nem megerősített, hogy Meghan és Michelle találkoztak személyesen, de az biztosan elmondható, hogy sok közös van bennük, sőt egyes hírek szerint most amikor Michelle Obama Londonban tartózkodott könyvturnéja miatt, a hercegné személyesen is találkozott vele.

Nemcsak az oktatás, az egészségügy és a nők jogai iránt elkötelezettek, hanem az életútjuknak is vannak közös pontjaik. Mindkettejüknek alkalmazkodnia kellett az új életformához a nyilvánosság előtt és mindkettejüknek sikerült megtartania kecses kiállásukat, miközben különböző kritikák érik őket.

Ha valaki, akkor Michelle az, aki egész biztosan jó tanáccsal tud szolgálni Meghan Markle számára, miként egyengesse útját új életében. Megvan hozzá a kellő bölcsessége, tapasztalata és tartása. Remélhetőleg hamarosan látni fogjuk, hogy ez a két rendkívüli nő személyesen is találkozik nyilvánosan is.

Ez is érdekelhet

Filmek nagy csavarral - avagy a legváratlanabb csattanók a filmtörténelemben

Filmek nagy csavarral - avagy a legváratlanabb csattanók a filmtörténelemben

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod