Idén 16 éves Robbie Williams pucérkodása, de még mindig nem térünk magunkhoz tőle!

2016.szeptember.19.

Vannak fotók, amelyek valahogy beleégnek az agyba, nem lehet tőlük szabadulni. Nem feltétlenül azért, mert annyira jó kép, de az biztos, hogy annyira figyelemfelkeltő, hogy egyetlen pillantás elég, hogy egy életre megjegyezzük.

Mivel, az angol Vogue címlapja, amiről beszélünk éppen most töltötte be a 16. születésnapját, biztosak lehetünk benne, hogy olvasóink egy részének nincs semmilyen emléke erről az időszakról. Főleg nem emlékeznek egy divatmagazin címlapjára, még akkor sem, ha a maga idejében óriási botrány volt belőle. Pedig ebből volt!

A fotón az egykor népszerű fiúbanda, a Take That botrányos sármőre, az addigra már a szólókarrierjét építgető Robbie Williams mellett a modellszakma szupersztárja, Gisele Bündchen együtt szerepeltek. Az énekes teljesen meztelen a képen, a brazil szépség pedig falatnyi bikinijétől is éppen szabadulna a fotón.

A brit Vogue a 100. szülinapját ünnepli, és ebből az alkalomból időnként elővesznek egy-egy fotót, címlapot, és érdekességeket osztanak meg róla. Így került újra elénk a híres címlap. Hogy miért éppen ez volt a koncepció, az nem derül ki ebből a cikkből, mindenesetre Mario Testino egyik legtöbbet emlegetett fotója lett. Azt viszont megtudtuk a kép készítéséről, hogy Robbie Williams sokat készült rá, és hetekig gyúrt mielőtt a kamera elé állt volna. Sőt, az is kiderült, hogy különösebben nem érintette meg, hogy a világ legszebb nőjének tartott modelljével fotózzák, ráadásul ő még pucér is. Amikor megkérdezték tőle, hogy érzi magát, állítólag a fotózáson csak unottan vonogatta a vállát.

robbie williams, gisele bündchen, gisele bundchen, vogue, címlap, meztelenség, angol vogue, mario testino

2000 óta ugyan túl vagyunk már jópár emlékezetes divatfotón, Kim Kardashian naponta az arunkba tolja a melleit, de azért ez a címlap még mindig, 16 év után is elég meredeknek tűnik.

Ez is érdekelhet

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját