Így szerettek egymásba a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot sztárjai

2017.július.8.

Az egyik legizgalmasabb sorozat jelenleg a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot, nem csoda, hisz ezt is a zseniális Shonda Rhimes-nak köszönhetjük, aki ugyebár az addiktív Grace klinika, a Botrány és a Doktor Addison írója is, igaz az Oscar-díjas Viola Davis főszereplésével futó drámának csupán a producere, de ez is gyakorlatilag garantált biztosítás a sikerre.

Nézd meg! A Szívek szállodája sztárjai akkor és most

Viola Davis mellett még olyan izgalmas alakokat láthatunk a sorozatban, mint a Harry Potter-filmek Dean Thomasa, Alfred Enoch, illetve a Szívek szállodájából jól ismert neurotikus, kontrollmániás Paris Gellert alakító Liza Weil, valamint a rendkívül sármos Charlie Weber.

Tudtad? Ő biztosan nem Rory Gilmos gyerekének az apja

Nem csoda, hogy kollegiális viszonyuk szépen lassan sokkal többé alakult át, mint csupán barátság, a két színész, miután tavaly mindkettejük válását kimondták, hivatalosan is egy pár. A kapcsolatuk fejlődéséről Charlie Weber nyilatkozott nemrég egy rádióműsorban:

„Nagyon hasonlóan gondolkozunk, ami a munkánkat illeti. Mindketten olyan színészek vagyunk, akik könnyedén el tudják határolni a valódi énjüket a karakterüktől. Eleinte nagyon jó barátok voltunk, és olyan helyzetben találtuk magunkat, ami már ezen is túlmutatott. Nagyon sok időt töltöttünk együtt, és nagyon szerettünk a munkán kívül is találkozni, szóval ez valahogy így összejött. Nagyon boldog vagyok” – mesélte a 38 éves Weber.

Mi pedig nem is örülhetnénk jobban a boldogságuknak.

Ez is érdekelhet

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói