Így üzen a szakítás után Selena Gomez a nőknek

2018.március.29.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sajnos, nagyon hamar bekövetkezett az, amitől igazából már az elején tartottunk, hogy Justin Bieber és Selena Gomez se veled, se nélküled-kapcsolata másodszor sem tart majd sokáig.

Selena Gomez
Fotó: Profimedia

Természetesen nem tudjuk, hogy mi áll a második szakítás hátterében, hogy ez most tényleg egy végleges elválás, vagy csak újabb szünet. Az mindenesetre biztos, hogy pletykákból nincs hiány, ahogy ahhoz sem férhet kétség, hogy a két popsztár mostanában nagyon látványosan külön utakon jár.

Selena Gomez egyébként abszolút hozza szakítós sztereotípiákat, hiszen alighogy megjelentek az első hírek, rögtön új frizurával láthattuk, amit most még tovább alakított. Ennél azonban sokkal fontosabb, hogy láthatóan minden félig-meddig nyilvános megjelenésével igyekszik üzenni, nem csupán magáról, hanem úgy általában nekünk.

Láttad már? 9 éve egy gyerekzsúron találkoztak, azóta világsztárok lettek, felismered őket? [https://www.glamour.hu/sztarhirek/9-eve-egy-gyerekzsuron-talalkoztak-azota-vilagsztarok-lettek-felismered-oket-29371]

Alighogy, hogy körbejárta a szakítás híre a világot, Selena Gomez elment a fegyvertartás szigorításáért tartott hatalmas tüntetésre, hogy jelenlétével támogassa az ügyet, és egyben a rajongóit is. Pár nappal a szakítás híre után az énekesnő ezzel is megmutatta, hogy vannak olyan dolgok, amikben sokkal fontosabb megmutatnia a véleményét, semhogy a magánéleti problémái miatt elbújjon a nyilvánosság elől.

Selena Gomez ezt követően sajátos üzenetekkel szól a rajongóihoz, illetve a lépéseit árgus szemekkel figyelőkhöz. Pár napja egy Choose Empathy pólóban sétált az utcán, amit egyaránt érthettünk általános politikai állásfoglalásként, illetve a saját személyes életére vonatkozó felhívásként is.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Bg5tJv0HysK/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #8222;Choose empathy#8220; #10084;#65039; #8212; @selenagomez #selenagomez #selenator #selenation #gaintricks selennaloves (@selennaloves) által megosztott bejegyzés, Márc 29., 2018, időpont: 2:12 (PDT időzóna szerint)

Láttad már? A 11 éves Selena Gomez óriási volt az első meghallgatásán

Ezt követően a sztár a barátnőivel görkorcsolyázni ment, a kiruccanáson egy újabb üzenetet olvashattunk: "Never Underestimate The Power of a Woman". Azaz, Selena azt mondja világnak, hogy soha ne becsüljék alá egy nő erejét. Ez is egy duplafenekű üzenet, értelmezhető az ő helyzetére is, de lehet általános igazság is. Mi valahogy úgy vagyunk vele, hogy imádjuk Selena Gomez erejét, és az, ahogy viselte a betegségét, vagy az, ahogy most kezeli a szakítás, igazi példaképpé teszik őt, megküzd a nehézségekkel, és hisz magában, a saját erejében, és mindenkit arra buzdít, hogy mindenki fogadja el a másikat, és igazán higgyen magában.

Selena Gomez pólójával üzen
Fotó: Northfoto
Selena Gomez pólója: Soha ne becsüld alá a nő erejét
Fotó: Profimedia
Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője