Ilyen amikor apukád is fent van a Snapchaten! David Beckham atyai szigorral csapott le a fiára

2017.január.25.

Ma már nem lehet biztosra menni azzal, hogy "Á, az én szüleim a számítógépet sem tudják bekapcsolni", a közösségi médiával lépést tartó szülők sokkal jobban képben lehetnek a csemetéik életével kapcsolatban, mint a digitális robbanás előtti korban, amikor ki tudja, mit csinált a kölyök, amikor azt mondta, hogy átmegy a barátaihoz videózni.

Brooklyn Beckham
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Vegyünk csak példát a sztárapukáról David Beckhamről! Az egykori focisztár és topligás stílusikon ugyan nem szórja tele a digitális teret életének minden csip-csup eseményével, de a csak az Insatgramon 32 millió követővel büszkélkedő mintaapuka azért igenis rajta tartja a szemét a közösségi oldalakon. Különösen akkor, ha a gyerekeiről van szó. Brooklyn lassan férfikorba ér, ugyan még csak 17 éves, de már komoly csajozásokon van túl, ráadásul a fotós karrierje is biztatóan alakul. A sztárcsemete lassan saját jogon is hírességnek számít, akit rengetegen követnek a közösségi médiában, példáaul az apukája.

Nos, az történt, hogy Brooklyn éppen az Instagramon menőzött egy élő videóval. David Beckham azonban atyai szigorral csapott le, amikor első kommentelőként kérdőre vonta a fiát, hogy snapchatelgetés helyett nem inkább az iskolában kellene-e lennie. Ezután egészen humoros kommentáradat indult be, boldog-boldogtalan kérdezte, hogy Brooklyn mit is csinál voltaképp suli helyett. Szóval, a tanulság, ha apukád is követ a Instagramon ne közvetítsd élőben, ha éppen lógsz.

Brooklyn Beckham a Snapchaten kapott atyai feddést
Fotó: Instagram

Ez is érdekelhet

Dua Lipa extrém bikinije meghozza a kedved a nyárhoz

Dua Lipa extrém bikinije meghozza a kedved a nyárhoz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói