Imádják a legkisebb Olsen lányt!

2011.október.28.

Míg nővérei szinte csak botrányaikkal, vagy ruhamárkájuk sikereivel vagy éppen sikertelenségével kerülnek címlapokra, addig Lizzie csillaga mind magasabbra emelkedik. Egyre több filmszerepre kérik fel, és a divat világának is kegyeltje. De ki is ez a lány? Hogy sikerült kilépnie nővérei árnyékából?

A californiai Sherman Oaks-ban 1989. február 16.-án.

Két híres nővére, Ashley és Mary-Kate akik gyerek- és tinifilmjeikkel váltak világhírűvé. Miután kinőtték ezeket a szerepeket, legtöbbször étkezési zavaraikról, drog-alkohol problémáikról vagy párkapcsolati botrányaikról cikkeztek a lapok. Most saját márkájukkal (Stylemint) éppen a divatipart próbálják ismét meghódítani. Elizabeth-nek egy bátyja is van, Trent Olsen.

Már 1993-óta láthatjuk a filmvásznon, legtöbbször testvérei filmjeinek egy-egy apróbb szerepében. Igazi áttörést azonban az idei év hozott neki, amikor egyből három (nálunk nem felkapott) filmben is szerepelt. Tehetségének köszönhetően már 2012-re is teljesen be van táblázva.

Kattints a képre, és nézd meg Lizzie Olsent a vörös szőnyegen!

lizzie-olsen-200x-d0000FA7D71740eb0635d.jpg

Mert úgy tudott túlnőni nővérei sikerein, hogy közben nem hagyta, hogy bekebelezze őt Hollywood sötét oldala. Nem hallani botrányairól, a cikkek is csak filmjei vagy divattal kapcsolatos történések kapcsán emlegetik. Ráadásul valóban hihetetlen stílusérzékkel rendelkezik, nem csoda, hogy Karl Lagerfeld is felfigyelt rá, és készített vele egy fotósorozatot.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Vagy együtt változtok, vagy külön folytatjátok - március 25.

Napi horoszkóp: Vagy együtt változtok, vagy külön folytatjátok - március 25.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói