Ismerd meg a srácot, aki meghódítja a világ kifutóit

Ismerd meg Stelczer Krisztiánt az Icon Model Management tehetséges modelljét, aki az elmúlt években a külföldi kifutókat is meghódította.

Mikor és hogyan indult a modell karriered?
2015 végén (16 éves koromban) a Facebookon írt rám az Icon Model Management ügynöke. Egy személyes találkozó után szerződést ajánlottak és elkezdtük a közös munkát. Pár hónap múlva felvett az egyik legnagyobb párizsi modellügynökség is. Az első és eddigi legnevesebb munkám egy Prada show volt, amelyen exkluzív modellként vettem részt Milánóban 2016-ban.

Honnan indultál és hol tartasz most?
Igazából a kezdetekhez képest a különbség csak annyi, hogy tavaly júniusig a középiskola mellett foglalkoztam a modellkedéssel és csak fél éve vagyok `full time` modell. Az első munkám óta nagyon sok tapasztalatot szereztem. Magabiztosabb lettem, úgy érzem minden lehetőségre készen állok.

Mely munkáid voltak a legemlékezetesebbek és miért?
Természetesen a már említett Prada exkluzív bemutatóm volt az a munka, ami úgy igazán elindította a karrieremet. Mellette olyan cégekkel dolgozhattam együtt, mint például: Salvatore Ferregamo, Rick Owens, Etudes vagy Pull and Bear. Tavaly szeptemberben lehetőségem volt sétálni a Tom Ford kifutóján.

Nagyon tetszett a helyszín, az egyedi színvilággal berendezett metró megálló, aminek különleges hangulata volt. Tom Fordnak a modellekhez intézett motivációs beszéde, is emlékezetes maradt. Persze az idén februárban megrendezett Jean Paul Gaultier életmű showt is meg kell említenem. Gyönyörű, hatalmas színházban, egy egészen különleges show volt, tele rengeteg hírességgel, és a végén egy parti hangulatú örömünneppel. Még mindig hihetetlen, hogy részese lehettem. Emellett nagyon büszke vagyok az új, Tom Ford S/S 2020 kampányomra is!

Ki vagy mi inspirál?
Igazából mindig a kitűzött céljaim inspirálnak. Újabb és újabb célokat tűzök ki magam elé, és mindent megteszek ezek elérése érdekében.

Melyik divatirányzat áll hozzád a legközelebb?
Nem részesítek előnyben egyetlen divatirányzatot, inkább különböző trendekből kedvemre válogatok. Egy oversize pólót vagy felsőt szinte bármikor fel tudnék venni. Mindig is nagyon tetszettek Zsigmond Dóri munkái.

Mi a legnagyobb kihívása a modellszakmának?
Sokszor nem tudjuk előre, mikor, hova fogunk utazni, ezért nehéz bármit is előre tervezni.

Min dolgozol most?
Szerencsére folyamatosan dolgozom és sokat utazok. Az elmúlt időszakban fotóztam a Fashion For Men, GQ Italia és Grazia Mexico magazinoknak. Lassan hazautazok külföldről, így időt tudok fordítani a hobbimra, a Dubstep zene készítésre is.

Krisztián az olasz GQ magazinban:

Ez is érdekelhet

Ezek voltak a 2010-es évek legjobb sorozatai

Ezek voltak a 2010-es évek legjobb sorozatai

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.