Itt a bizonyíték: Meghan Markle kétségbeesetten ki akart békülni az apjával: kiszivárogtak az üzenetek

2020.április.25.

Meghan Markle és családja (édesanyja kivételével) kapcsolata finoman fogalmazva, nem túl rózsás. Apjával és mostohatestvérével akkor romlott meg a kapcsolata, amikor Harry eljegyezte őt. Ettől a pillanattól kezdve lejárató hadjáratot indítottak ellene. A sajtó is próbálta úgy beállítani a dolgot, hogy Meghan szívtelen, aki ellökte magától a családtagjai, hiszen fejébe szállt a dicsőség. Meghan és Harry a Mail on Sunday brit bulvárlap ellen is eljárást indítottak, mivel Meghan apja személyes üzeneteket juttatott el hozzájuk, ők pedig kontextusából kiragadva közölték Meghan üzeneteit, így lejáratva őt.
A per a napokban folytatódott, és ennek köszönhetően napvilágot láttak az eredeti üzenetek is, amiket Meghan és Harry küldtek Meghan édesapjának, Thomasnak!

Thomas májusban a hercegi esküvő előtt kórházba kellett szállítani, mivel szívrohamot kapott. Ez pár nappal azelőtt történt, hogy jó pénzért paparazzifotóknak álcázott képeket adott el magáról.

Ekkor Meghan a következőket írta neki.

˝Hívtalak, üzenetet is küldtem, de nem válaszoltál. Remélem jól vagy!˝

Ezt követően Thomas felvette a kapcsolatot a sajtóval, és azt ígérte, pikáns sztorikat mesél lányáról. Majd Harry próbált kapcsolatba lépni vele.


Tom, itt Harry, most foglak hívni. Kérlek, vedd fel, köszönöm.

Mivel nem érkezett válasz, Harry tovább próbálkozott:

"Tom, itt ismét Harry. Tényleg nagyon kéne veled beszélnem. Nem kell elnézést kérned, megértjük a körülményeket, de a helyzet súlyosságát csak fokozza, ha beszélsz a sajtóval. Ha szereted Meghant, és szeretnél vele kibékülni, akkor kérlek, hívj. Van két lehetőség arra, hogy helyrehozzunk ezt az egészet. Kérlek, hívj, hogy meg tudjam magyarázni, miről van szó. Nem vagyunk mérgesek, csak szeretnénk veled beszélni. Ha beszélsz a sajtóval, az visszafelé fog elsülni, hidd el nekem. Csak mi segíthetünk, ahogy próbáltunk eddig is."

Ismét nem érkezett válasz, ezért Meghan tovább próbálkozott:

"Egész hétvégén hívtalak, de nem vetted fel, és nem válaszolsz az üzeneteimre sem. Nagyon aggódom az egészséged és a biztonságod miatt is. Mindent megtettünk, hogy megvédjünk, de nem tudom mit tehetünk a továbbiakban, ha nem válaszolsz. Szükséged van segítségre? Küldjünk ismét biztonsági embereket? Nagyon sajnálom, hogy kórházban vagy, kérlek, hívj fel minket. Melyik kórházban vagy? Harry-vel úgy döntöttünk, ugyanazokat a biztonsági embereket küldjük oda, akiket ezen a hétvégén elküldtél. A rendelkezésedre állnak, amint szükséged van rájuk. Kérlek, kérlek, hívj fel, amint lehet. Mindez nagyon aggasztó, de most az egészséged a legfontosabb."

Ezt követően Thomas azt válaszolta neki, hogy nem kellene a biztonsági emberek, és még néhány napig kórházban lesz. Persze a különböző bulvárlapokkal felvette a kapcsolatot, és azt híresztelte, Meghan meg sem próbált vele beszélni, annak ellenére, hogy kórházba került. Legalább most már kiderült, hogy ez nem igaz.

Ez is érdekelhet

Ezek voltak a 2010-es évek legjobb sorozatai

Ezek voltak a 2010-es évek legjobb sorozatai

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.