Itt az új Instagram-csecsemő!

2015.április.7.

A 39 éves orosz-szerb származású színésznő, Milla Jovovich mindenki nagy örömére, ahogy már beszámoltunk róla, végre megmutatta újszülött kislányát a nagyközönségnek!

Milla Jovovich
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Férjével, az 50 éves Paul W. S. Andersonnal, április 1-én üdvözölhették a csöppséget, aki a gyönyörű Dashiel Edan nevet kapta! A Kaptár című zombis filmből is ismert színésznő az Instagramján osztotta meg az első cuki képet a kis Dashiel-ről a következő kiírással: "Büszkén jelentjük be, hogy a mai napon megszületett második lányunk Ms. Dashiel Edan Jovovich-Anderson!A kicsi 3,45 kilogramm, 51 cm. Nagyon szeretünk Dash!"

Milla le sem tagadhatná, hogy odáig van újszülött kislányáért, hiszen mióta a baba megszületett, az Instagram-ot elárasztották a bébiképek, ráadásul egyik imádnivalóbb, mint a másik! Terhessége alatt nyomon követhettük jobb és rosszabb napjait, ugyanis a színésznő Facebook oldalán folyamatosan tájékoztatta rajongóit pillanatnyi állapotáról. A párnak egyébként már van egy közös 7 éves lánya, Ever Gabo, aki édesanyja báját és gyönyörű kék szemét is örökölte!

A kétgyerekes anyuka színészi karrierjét tekintve sincs megállás, hiszen Milla ezen a nyáron két filmen is munkálkodik majd! Az egyik, a Kaptár című film utolsó része, melyben A szökés című sorozatból is ismert, Wentworth Millerrel lesz látható.

Ami a fogyókúrázást illeti, szó sincs drasztikus diétáról, a színésznő terhessége alatt ugyanis végig próbált a lehető legegészségesebben táplálkozni. Célja elsősorban, hogy megőrizze az egyensúlyt, és képes legyen szoptatni újszülött kislányát, ameddig csak lehetséges, és jól tudja, hogy ennek egy drasztikus fogyás könnyen gátat szabhat.
Szerintünk nagyon cuki a kis Dashiel és ezúttal is gratulálunk a színésznőnek!

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói