J-Law szavai hallatán el fogod szégyellni magad

2014.október.8.

Mindenki emlékszik Jennifer Lawrence kiszivárgott meztelen fotóira, és több mint valószínű, hogy mindenki rá is keresett az interneten. Egy kis szerencsével és ügyességgel sikerrel is járt. Nincs ezzel semmi baj, mindannyian megtettük. Az már más kérdés, hogy ezután miként nézünk a tükörbe.

jennifer lawrence
Fotó: PatrickDemarchelier/VanityFair

Nos, Az éhezők viadalának 24 éves sztárja először beszélt az esetről a Vanity Fair novemberi számában, melynek címlapján szerepel (ismét meztelenül, csak mellesleg). J-Law kemény kritikával illette mindazokat, akik végignézték privát fotóit, melyek egyébként egy négyéves párkapcsolatban készültek magán célra természetesen. Az vesse az első követ, aki nem tett már hasonlót.

A színésznőről eddig is tudtuk, hogy kemény csaj és nem fél kinyilvánítani a véleményét, és ez most sem volt másként. Magánéletének ilyen szintű megsértését "szexuális bűnténynek", "szexuális erőszaknak" titulálja abszolút jogosan:

"Csak azért, mert ismert személy vagyok, csak azért, mert színésznő vagyok, nem jelenti azt, hogy ezt kértem. Nem jelenti azt, hogy hozzátartozik. Az én testem és az én döntésem kell, hogy ez legyen, és mivel nem az én döntésem volt, felfordul tőle a gyomrom. El sem hiszem, hogy tényleg ilyen világban élünk… Bárki, aki megnézte a fotókat, szexuális bűntényt követ el. Bújjon el szégyenében. Még azoktól is, akiket ismerek és szeretek hallottam, hogy látták a képeket. Én nem akarok felháborodni, de ugyanakkor azt gondolom erről, hogy nem mondtam nekik, hogy megnézhetik a meztelen testemet" – nyilatkozta Jennifer Lawrence a Vanity Fair magazinnak.

jennifer lawrence
Fotó: PatrickDemarchelier/VanityFair

A sztár szavai magukért beszélnek, de ha ez még mindig nem elég ahhoz, hogy elszégyelljük magunkat, akkor képzeljük csak J-Law helyébe magunkat. Jennifer Lawrence-nek a botrány miatt fel kellett hívnia az édesapját, és elmondania neki, pucér képek keringenek a lányáról az interneten.

"Nem érdekel, mennyi pénzt kerestem Az éhezők viadalával, megígérhetem, hogyha bárki hasonló helyzetbe kerülne és választania kellene a sok pénz vagy aközött, hogy felhívja egy ilyennel az apját, hát nem érné meg" – mesélte. "Szerencsére golfozott, úgyhogy jó kedve volt" – tette hozzá a tőle megszokott huncutsággal.

Nem igazán tudunk a történtekhez többet hozzáfűzni.

Nézd meg Jennifer Lawrence Vanity Faires fotózását Patrick Demarchelier-vel:

Ez is érdekelhet

Mi a jó csók titka? 5 tanács, hogy biztosan ügyesen csináld

Mi a jó csók titka? 5 tanács, hogy biztosan ügyesen csináld

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói