Jaj, ne: A várandós Amy Schumer kórházba került

2018.november.16.

Amy Schumer alig egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy várandós. Természetesen önmagához hűen ezt is ultravicces formában tette úgy, hogy Meghan Markle fejére Photoshoppolta a saját arcát.

Amy Schumer
Fotó: Getty Images

A humorista egyáltalán nem rejtőzködik várandóssága alatt, pocakját is többször megmutatta. Igaz, hogy már a harmadik trimeszterben van, de Amy még mindig szervezi fellépéseit és folyamatosan dolgozik.

Tegnap este azonban egy ijesztő fotót osztott meg arról, hogy kórházban fekszik. Azonnal megnyugtatott mindenkit a leírásban, hogy ő és a baba is jól vannak azonban még mindig nem javult az állapota és nagyon nehezen viseli a rosszulléteket.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BqNjmDdFUQj/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon Texas I am so deeply sorry. I have been really looking forward to these shows. I have to reschedule. I am in the hospital. I#8217;m fine. Baby#8217;s fine but everyone who says the 2nd trimester is better is not telling the full story. I#8217;ve been even more ill this trimester. I have hyperemesis and it blows. Very lucky to be pregnant but this is some bullshit! Sending so much love to the doctors and nurses taking great care of me and Tati! They are cool as hell! And Texas I am really really sorry and I#8217;ll be out there as soon as I#8217;m better. @ amyschumer által megosztott bejegyzés, Nov 15., 2018, időpont: 10:55 (PST időzóna szerint)

Amy Schumer is a hyperemesis gravidarum nevű betegségtől szenved, akárcsak Kate Middleton. Ez nem egyelő az egyszerű reggeli rosszullétekkel, mivel a rosszullét ilyenkor a nap minden szakaszában kínozza a kismamát, ráadásul sokkal kegyetlenebbül, mint más terhes nők esetében. A helyzet igazából nem tarthatatlan, miután kiderül a betegség, megfelelő orvosi felügyelettel kordában tarható és elivelhetővé tehető, ahogy ez Katalin hercegné második két terhessége alatt is történt.

Nagyon megható: A várandós Amy Schumer ultrahangon mutatta meg kisbabáját

Nagyon megható: A várandós Amy Schumer ultrahangon mutatta meg kisbabáját

Amy leírta, hogy hihetetlenül sajnálja, de nem tud fellépni Texasban. Bocsánatot kért mindenkitől, aki megvásárolta a jegyet és megígérte, hogy bepótolják.

Ez is érdekelhet

„Csak azzal tudok szexelni, aki elég okos" - Mindent a szapioszexualitásról

„Csak azzal tudok szexelni, aki elég okos" - Mindent a szapioszexualitásról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói