Jake Gyllenhaal is bombázó testű modellel jár

2013.július.15.

Úgy tűnik, újabban Jake Gyllenhaal is inkább a modellek között keresi az igazit.

Glamour szerkesztőség
Fotó: LaineyGossip

A 32 éves színész egy időben Kirsten Dunst partnere volt, magánéletét a legnagyobb izgalommal mégis inkább akkor figyelte a sajtó, amikor Reese Witherspoon párja volt. Taylor Swift sztárskalpjainak a számát is növelte egy évig, idén pedig egy Leonardo DiCapriótól ellesett fordulattal a szépséges modell, Emily DiDonato oldalán bukkant fel.

Egészen eddig meg voltunk róla győződve, hogy Jake Gyllenhaal zsánere mindenképpen szőke, de úgy tűnik, amióta a modellek között keresi az igazit rájött, hogy valójában a barnákat jobban kedveli. A románca ugyanis eddig tartott Emily DiDonatóval és egy újabb barna bombázó, Alyssa Miller oldalán kötött ki. Rosszmájúan megjegyezhetnénk, hogy csak lapozott néhány a Sports Illustrated 2013-as bikinis mellékletében, hiszen mindkét lány szerepel a híres kiadványban.

Fotó: Sports Illustrated

A 24 éves Alyssa Miller egyébként a Guess arcaként bukkant fel, majd számos magazinban, és kampányban szerepelt, tavaly a Blumarine Belissima névre keresztelt parfümének arca lett. Az igencsak bevállalós lány ezzel a hirdetéssel sok férfi figyelmét felkeltette az biztos. Úgy tűnik, hogy Jake Gyllenhaal is ezek között volt. Reméljük, tartósabb lesz a pár boldogsága, mint ahogy ez a színész korábbi kapcsolataiból következne!

Fotó: Blumarine

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.