Jennifer Aniston: ´20 évesen szart sem tudtam´

2016.március.12.

A Jóbarátok egykori sztárja mindig is a magazinok egyik legkedveltebb sztárja lesz.

Jennifer Aniston mondhatni évente legalább egy alkalommal ragyog a legnagyobb magazinok címoldalán. Az gondolnánk, hogy ő bizony már nem nagyon tud újat mondani nekünk, de a Harper´s Bazaar aktuális számában egy, a korábbiaknál talán még őszintébb hangvételű interjúban mesél a pályafutásáról.

A színésznő tavaly ment férjhez újra, pontosan 10 évvel a Brad Pitt-tel történt válása után. Az újra megtalált boldogság Justin Theroux oldalán önbizalmat adott a sztárnak. "A házasság teljesen normális és élvezetes számunkra, nincs semmi különbség, régebb óta házasnak érezzük magunkat. Szerencsés vagyok, hogy találkoztam Justinnal, ő legviccesebb ember, akit ismerek, rengeteget nevetünk együtt, és a nevetés a legjobb mód arra, hogy fiatal maradj" - mesélte a színésznő. Az évek alatt szinte alig-alig változó Jennifer Aniston nemcsak a párkapcsolatáról, hanem az öregedéshez való viszonyáról is beszélt, igen nyíltan:

"A 40-es éveimben sokkal jobban érzem magam, és itt nem feltétlenül a testemre gondolok. Amikor 20 éves voltam szart se tudtam, a 30-as éveim azzal teltek, hogy megpróbáltam kitalálni, hogy ki is vagyok, és most 40 felett érzem, hogy kiegyensúlyozott vagyok, és rendben vagyok magammal" - nyilatkozta a 47 éves színésznő.

Camilla Akrans gyönyörű fotósorozatot készített a színésznőről:

jennifer aniston, harpers bazaar, interjú, címlap, címlaplány, justin theroux, öregedés

Ez is érdekelhet

Ezek a legnépszerűbb emojik

Ezek a legnépszerűbb emojik

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell