Jennifer Aniston és Lisa Kudrow virtuális Jóbarátok-találkozója a legpompásabb dolog, amit ma látni fogsz

2020.június.23.

A Jóbarátok sztárjai ennyi év után is még mindig igazán szoros kapcsolatot és barátságot ápolnak egymással, aminek csak még jobban örülünk most, amikor talán minden eddiginél nagyobb népszerűségnek örvend a 90-es évek imádott sitcomja.

Lisa Kudrow Jennifer Aniston
Fotó: Getty Images

A sorozat 25 éves évfordulója alkalmából bejelentették, hogy a vígjáték sztárjai egy egyestés epizód erejéig újra összeülnek az HBO Max indulására. Persze, mint tudjuk, a világjárvány közbeszólt, az online streamcsatorna ugyan elindult nagy sikerrel Amerikában, de a beígért epizód forgatását el kellett napolni, így erre valamikor reményeink szerint ősszel kerül sor.

A sorozat sztárjai időről időre megörvendeztetnek minket közös fotókkal a közösségi médiában, legutóbb Courtney Cox születésnapja alkalmából posztolt kedves képeket Lisa Kudrow:

A sorozat 6 szereplői közül biztosan mindenkinek megvolt a kedvence, de mi az az igazság, hogy nem is tudnánk választani közülük, hogy kiket szeretnénk együtt látni, de szerencsére a Variety megtette helyettünk, és népszerű Actors on Actors sorozatuk legújabb részét karanténos otthoni felvétellel készítették el Jennifer Aniston és Lisa Kudrow szereplésével.

Micsoda nosztalgia: Újra együtt a Jóbarátok

Micsoda nosztalgia: Újra együtt a Jóbarátok

A két színésznő a beszélgetésben természetesen felidézi az együtt töltött éveket a sorozat forgatásai alatt, illetve kitérnek új projektjeikre, mint például Aniston legutóbbi igencsak sikeres The Morning Show sorozata, illetve Kudrow új Netflixes szériája, a Space Force, azaz az Űrhadosztály. A két sorozat véletlen egybeesése, hogy mindkettőben Steve Carellt is láthatjuk.

A teljes beszélgetést itt tudod megnézni:

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!