Jennifer Aniston sminkmentes szelfijénél jelenleg nincs felszabadítóbb az interneten

Jennifer Aniston közösségimédia posztjaiban sosem csalódunk, a színésznő ugyanis rendkívül gyakran posztol magáról természetes fotókat. Ez a mostani különösen inspiráló lett.

Jennifer Aniston szépsége lenyűgöző | Fotó: Axelle/ Bauer-Griffin
Jennifer Aniston szépsége lenyűgöző | Fotó: Axelle/ Bauer-Griffin
Fotó: Gettyimages.com

A tengerpartról jelentkezett be egy smink nélküli szelfivel Jennifer Aniston, amelyen nemrég nyáriasított frizurája természetes hullámokban omlik a vállára – mi pedig, ahogy mindig, egyszerűen most is odavagyunk érte. Az 53 éves Golden Globe- és Primetime Emmy-díjas színésznő ugyanis előszeretettel ragadja meg az alkalmat, hogy valóságot tükröző szelfiket osszon meg magáról, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy enyhüljenek azok a lehetetlen elvárások, amelyeket a közösségimédia állít a nők felé.

Nincs is annál felszabadítóbb, mint amikor egy sokak által ismert és kedvelt ikon megragadja az alkalmat, hogy változást kezdeményezzen a világban. Azzal, hogy Jennifer Aniston pont úgy smink nélkül és a sótól összekócolt hajjal élvezi a napsütést, mint bármelyik halandó, és ezt vizuálisan is vállalja egy világ előtt, talán a nők reprezentációjának béklyói is lazulhatnak kissé.

Top 20: Jennifer Aniston legjobb frizurái

Nők millióit inspirálja

Jennifer Aniston hosszú évek óta motiválja rajongóit fittségével, amit annak köszönhet, hogy tudatosan odafigyel a mentális és fizikai jóllétére: meditál, sportol, egészséges étrendet követ – emellett arra is kiemelt hangsúlyt fektet, hogy a közösségimédia platformok ne uralkodjanak el az élete felett. Legnagyobb örömünkre ez a mentalitás a posztolási szokásaira is kiterjed, hiszen nem ez volt az első alkalom, amikor a lehető legnaturálisabb fotót osztotta meg magáról, amellyel fontos üzenetet közvetít a követői számára: úgy vagy gyönyörű, ahogy vagy.

A színésznő tökéletes hajkoronáját egyébként a kilencvenes évek óta csodálat övezi, nem is olyan régen pedig elindította hajápolási márkáját LolaVie néven, amelynek köszönhetően a legendás Rachel-frizura – minden idők egyik legtöbbet utánzott frizurája – mindenki számára elérhetővé válhat, a fazon ugyanis a mai napig hódít:

Rachel frizura 2.0: ismét hódít egy kis csavarral

Ez is érdekelhet

Naomi Campbell még mindig a vörös szőnyeg istennője, és ezt be is bizonyította

Naomi Campbell még mindig a vörös szőnyeg istennője, és ezt be is bizonyította

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói