Jennifer Lawrence úgy érzi, egyoldalú barátság fűzi Kim Kardashianhez

2018.február.26.

Jennifer Lawrence sosem titkolta, hogy óriási Kardashian-rajongó, és éppen ezért mindent megtett az elmúlt pár évben, hogy Kimék közelébe férkőzhessen... 2015-ben részt vett Kris Jenner szülinapi buliján, két évvel később pedig ő maga interjúvolta meg Kimet Jimmy Kimmel műsorában. Azonban úgy tűnik, mindennek ellenére sem mélyült el annyira a barátság, amennyire Jennifer vágyott volna rá.

Jennifer Lawrence
Fotó: Getty Images

Lawrence úgy érzi, közel sem olyan szoros a viszonyuk, mint amilyennek elsőre tűnik, és Kim talán nem is nevezné őt a barátnőjének. Jennifer egyértelműen kijelentette, hogy ez egy egyoldalú barátság, és míg ő rengeteg lépést tett a Kardashian család felé, ők kissé passzívak maradtak irányába.

Láttad már? Jennifer Lawrence nagy vallomása: kirúgták az iskolából, sosem tanult tovább

Mindennek ellenére a színésznő nem táplál haragot irántuk:

"Okosak, két lábbal állnak a földön, normálisak és viccesek. Nagyon jó emberek, akik közel állnak egymáshoz, őszinte kötelék van közöttük, és szerintem fantasztikus, hogy ez megmutatják a világnak. Nagyon közel állnak a szívemhez" - fejtette ki nemrégiben adott interjújában Lawrence

Nos, mi csak abban bízunk, hogy Kimhez is elérnek Jennifer szavai, és ezek után ő is fontolóra veszi majd, hogy közeledjen kicsit a színésznőhöz. Mi biztos, hogy imádnánk a közös posztjaikat!

Ez is érdekelhet

Csak az emberek menstruálnak? Itt a válasz

Csak az emberek menstruálnak? Itt a válasz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói