Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakítottak

2021.március.13.

A CNN értesülései szerint a világ egyik leghíresebb sztárpárja, Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakított. Egy a párhoz közeli forrás szerint már hetek óta felbontották jegyességüket, azonban ők egyelőre ezt még nem hozták nyilvánosságra.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakítottak
Fotó: Getty Images

A hírek szerint Alex külön utazgat, ami egyáltalán nem jellemző rá. A forrás azt is megerősítette, hogy nem úgy tűnik, hogy ezt valaha is megoldják. A párt utoljára múlt hónapban látták együtt a Dominikai Köztársaságban, ahol JLo forgatta új filmjét.

Körülbelül 1 hónapja pletykák keringtek arról, hogy a baseball-játékos megcsalta Jennifert Madison LeCroy reality sztárral. LeCroy ekkor azt állította, hogy csupán Facetime-oztak és üzeneteket váltottak, de konkrét tettekig sosem fajult a dolog.

Alex 2019 júliusában kérte meg az énekesnő-színésznő kezét, 2017 elején jöttek össze.

Kapcsolódó: Szakíts, ha bírsz. De ne így!

Olykor valódi tragédia, máskor elkerülhetetlen fájdalom, ami hosszú távon mindkét fél javát szolgálja. Persze ezt akkor csak nagyon kevesen érzik és tudják, amikor épp zajlik a szakítás és kiszakad belőlük minden indulat. Mégiscsak az lenne a fontos, hogy igyekezz megőrizni a hidegvéredet és minél kevesebb sérülést okozni neki és magadnak. Vajon ez tényleg lehetséges?

A hattyú halála

Ha valaki azt mondja a párjának, szakítani szeretne, az azt jelenti, hogy nem kíván vele többé kapcsolatban maradni, és már nem érez iránta úgy, mint régen. Ez mindenki számára tiszta sor, mégis, sokan használják ezt érzelmi zsarolásra, fenyegetőzésre, vagy arra, hogy alaposan megbántsák a másikat. Ez pedig egy nagyon rossz stratégia, és egy egészséges kapcsolatban nem szabadna előfordulnia. Ha a "szakítsunk" rendszeresen csak üres fenyegetőzés, a másik fél sakkban tartása, mindenképpen más technikákat kell keresni a feszültség levezetésére. Először is, állapodjatok meg abban, hogy végletes kifejezéseket - elhagylak, nem szeretlek, költözz el - csak és kizárólag akkor használtok, ha komolyan gondoljátok. Vagyis remélhetőleg soha többé. Másodszor pedig: meg kell tanulnotok a helyes vitatechnikát. Nem szabad, hogy a másik lelkébe taposás legyen a cél, mert ezzel igazából saját magatokat degradáljátok! Kerüljétek a sértő, lekicsinylő kifejezéseket, a verbális - és természetesen a fizikális - agressziót. Nem szerencsés az sem, ha a vita abból áll, hogy rázúdítjátok a másikra mindazt, amit ő szerintetek nem jól csinál, érez, gondol. Arra kell fókuszálni, benned milyen érzéseket kelt párod viselkedése, és ezt kell elmagyarázni neki. Egy ilyen vita még akkor is eredményre vezet, ha a kiinduló problémát nem lehet egy pillanat alatt megoldani.

A nagy kitálalás

Ha szakításra kerül a sor, ne rántsd le a leplet olyan dolgokról, amiket a kapcsolatotok alatt nem említettél neki. Még akkor se, ha a másik hagyott el, csapott be, csalt meg. Ez minden titokra vonatkozik, kezdve attól, hogy az első hónapban még nem voltál biztos a kapcsolatotokban, odáig, hogy a legjobb barátnőd valójában sosem bírta. Ha valamit kíméletből elhallgattál a másik elől évekig, akkor hatalmas zűrzavart okozhatsz azzal, ha kitálalsz a szakításkor. Úgy érezheti, nem is ismert valójában, hogy az elmúlt évek mind hazugságban teltek. Ez pedig semelyikőtöket nem építi, nem segíti a továbblépésben.

Bosszúszomj

Sokan voltunk már olyan helyzetben, hogy vérlázító dolgot művelt velünk az exünk. Ilyenkor talán mindenkiben fölmerül a bosszú ötlete. Sajnos azonban úgy tűnik, ez szinte sohasem éri meg. Persze ártatlan, inkább csak huncutságnak tetsző tréfákat elejthetünk, de kiszúrni a kocsija kerekeit, kompromittáló fotókat posztolni róla Facebookon, legkínosabb titkaival telekürtölni tágabb ismeretségi körét azonban már nem fér bele a huncutság kategóriájába. Még akkor sem, ha ő sokkal nagyobb disznóságokat követett el veled szemben. A világ nem mindig fair, ezt el kell fogadnod, és meg kell próbálnod lecsillapítani bosszúszomjas érzéseidet, mert sajnos később minden rád fog visszaütni. Egyfelől amint eloszlik a harag köde, szégyellni fogod magadat a tettedért, másfelől akár még jobban is sérülhet a büszkeséged, ha azt érzed, annyira beletapostak az érzéseidbe, hogy a józan észt is sutba dobtad. Jobb annyiban hagyni a dolgot, de ha nagyon nehezen megy, akkor határozd el, hogy két hétig nem teszel semmit. Ennyi idő alatt vélhetően enyhül annyira a mérged, hogy már nem akarod az összes nálad hagyott ruháját elégetni, de ha mégsem - mert tényleg annyira gonosz volt veled -, akkor lehet, hogy találsz enyhébb megoldást is, amit később nem fogsz úgy szégyellni. Ha mindenképpen úgy látod, nem érdemli meg, hogy visszakapja a Versace selyemingét, legalább ajánld föl adományra!

Ez is érdekelhet

Mit jelent, ha valaki saját magával jár együtt?

Mit jelent, ha valaki saját magával jár együtt?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)

PR

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

PR

Így éli meg Salma Hayek és Kim Cattrall a menopauzát (x)

Így éli meg Salma Hayek és Kim Cattrall a menopauzát (x)

PR

Ha nem férsz be a bőröndödbe, mutatunk egy szuper pakolási tippet! (x)

Ha nem férsz be a bőröndödbe, mutatunk egy szuper pakolási tippet! (x)