Istennő! Jessica Simpson szőrös lábáról posztolt fotót!

Jessica Simpson Instagramon egy fotóval szemléltette minden nő rémálmát! Szőrős lábáról osztott meg egy bejegyzést, amiben leírta, mennyire idegfeszítő, amikor borotválás után észreveszi az ember, hogy megint kihagyott egy részt!

Jessica Simpson
Fotó: Instagram

A 39 éves színésznő megnyugtatta a nőket, hogy bizony ez mindenkivel előfordul, nem csak velünk, egyszerű földi halandókkal, de a sztárokkal is.
Rajongói azonnal elkezdték megosztani személyes tapasztalataikat a kép alatt és viccesen leírták, hogy kit, mi idegesít legjobban a borotválkozás során.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Missed a spot... Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 29., 10:15 PDT

Volt, aki azt írta, amióta anya lett, nincs ideje teljes mértékben odafigyelni, ezért mindig másnap veszi észre mennyire pontatlan munkát végzett, mások arról számoltak be, hogy egyszerűen lehetetlen feladatnak érzik a térd körüli terület tökéletes szőrtelenítését.

Ezt olvastad már? Rátámadt az internet Jessica Simpsonra a kislányáról posztolt fotó miatt!

Jessica Simpson nem az első híresség, aki kiállt a testszőrzet mellett. Tyra Banks a vörös szőnyeges eseményekre sem borotválta a lábát egy időben, valamint a népszerű blogger, Morgan Mikenas egy teljes évig felhagyott a szőrtelenítéssel.

Te mit szólsz ehhez a kezdeményezéshez? Eldobtad már a borotvát?

Ez is érdekelhet

Ez a szett tökéletes választás a csajos programokhoz

Ez a szett tökéletes választás a csajos programokhoz

Sztárhírek

Itt a bizonyíték, milyen fantasztikus édesanya volt Diana hercegnő

Itt a bizonyíték, milyen fantasztikus édesanya volt Diana hercegnő

Monitor

12 könyv Reese Witherspoon ajánlásával, amit magyarul is elolvashatsz

12 könyv Reese Witherspoon ajánlásával, amit magyarul is elolvashatsz