Jönnek a GLAMOUR-napok! Itt az új GLAMOUR!

2015.szeptember.16.

Ugye te is vártad már, hogy végre kézbe vedd a GLAMOUR októberi számát? Ami a Vogue magazinnak a szeptemberi szám, az nálunk az októberi. Örömmel jelentjük, hogy idén ősszel újabb rekordot állítottunk fel, két szempontból is.

A legújabb októberi számunk minden idők legtartalmasabb GLAMOUR magazinja lett, és a hozzá tartozó kuponfüzetben még soha nem találtatok annyi kedvezményes GLAMOUR-napos kupont, mint most. Összesen 230 márka termékeit vásárolhatjátok majd meg olcsóbban október 8-9-10-én a GLAMOUR-napokon országszerte mintegy 1000 üzletben.

Nehéz volna bármit kiemelni a tartalomból, de annyi biztos, hogy most aztán rendesen ellátunk olvasnivalóval. A címlapon egy igazi divatlegenda, Natalia Vodianova szerepel, akivel exkluzív interjút olvashattok a lapban, és újabb inspiráló történeteket találtok a Trendteremtők rovatunkban. Mindent, de tényleg mindent megtudhattok az alapozásról, ha most nem találod meg a számodra legideálisabb termékeket, trükköket, akkor soha.

Rengeteg tippet adunk, hogy mire lesz érdemes lecsapnod a GLAMOUR-napokon, és természetesen most is külön figyelmet szenteltünk a fiúknak. Ha már fiúk, akkor érdemes megemlítenünk, hogy ezúttal ők adnak neked szextanácsokat. Éder Krisztián egy elképesztően vagány divatanyaggal, és egy exkluzív interjúval búcsúzott tőlünk, mielőtt Amerikába vette volna az irányt. Debreczeni Zita pedig megtanít a tökéletes szelfi elkészítésének titkára, amit reméljük a GLAMOUR-napok alatt kamatoztatsz is majd, online szerkesztőnk, Bori pedig körbevezet benneteket a szerelmesek városában, Velencében.

Még rengeteg izgalmas olvasnivaló vár rád, no és a GLAMOUR-napos kuponfüzet. Ugye te sem hagyod ki?

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie megtalálta a fehér szettet, amiben túl lehet élni ezt a hőséget

Angelina Jolie megtalálta a fehér szettet, amiben túl lehet élni ezt a hőséget

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő