Justin Bieber videóban jelentette be az örömhírt

Justin Bieber Instagram-sztoriban mutatta meg arcának aktuális egészségügyi állapotát szerdán, miután 2022 nyarán felfedte, hogy Ramsay Hunt-szindrómát diagnosztizáltak nála – ez egy ritka betegség, és ugyanaz a varicella zooster herpesz vírus okozza, mint gyerekkorban a bárányhimlőt, vagy felnőtteknél az övsömört. A tünetek általában az arc egyik oldalán jelentkeznek, és ez az énekes esetében sem történt másképp.

Justin Bieber végre jobban van?
Justin Bieber végre jobban van?
Fotó: Kevin Mazur/Getty Images

Justin Bieber még tavaly június elején jelentette be, hogy több nyári koncertjét is lemondja egészségügyi állapota miatt. „Ez a vírus a fülemben lévő idegeket és az arcidegeimet támadja, ami az arcom bénulását okozza. Amint láthatjátok, ez a szem nem pislog. Nem tudok mosolyogni az arcomnak ezen az oldalán. Ez az orrlyuk nem mozog – magyarázta el a koncertlemondások okát Justin Bieber.

Egy rövid pihenő után 2022 augusztusában folytatta turnéját, így augusztus 12-én a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán is fellépett, de egészségügyi állapota miatt ismét visszavonulót kellett fújnia. „Miután pihentem, és konzultáltam az orvosaimmal, a családommal és a csapatommal, Európába utaztam, hogy folytassam a turnét. Hat élő koncertet adtam, de ez nagyon megviselt írta Justin Bieber tavaly szeptemberben Twitter oldalán. „Miután lejöttem a színpadról a kimerültség eluralkodott rajtam, és rájöttem, hogy most az egészségemet kell előtérbe helyeznem. Szóval egy időre szünetet fogok tartani a turnézásban. Rendbe fogok jönni, de időre és pihenésre van szükségem, hogy jobban legyek.

Justin Bieber egyik utolsó fellépése a Sziget Fesztiválon volt
Fotó: Joseph Opako/Getty Images

Bruce Willis felesége szívszorító dolgot kért a fotósoktól

Justin Bieber hivatalosan is lemondta Justice néven futó turnéjának hátralévő koncertjeit – írta meg a BBC március elsején. A 29. születésnapját nemrég ünneplő énekes az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Európában voltak felfüggesztett fellépései. A közleményben a végleges döntést nem indokolták, de az elmúlt hónapok történései logikus magyarázattal szolgálnak.

Jobban van Justin Bieber?

A szomorú hírek hosszú sorozata után, végre jó hírekkel jelentkezett be Justin Bieber az Instagram oldalán: frissen publikált sztorijából úgy tűnik, hogy ismét képes mosolyogni – mi pedig teljes szívvel bízunk benne, hogy örökre búcsút mondhat a bénulással járó betegségnek.

Sztárhírek a nagyvilágból:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói