18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Kapaszkodjatok meg!!! Palvin Barbi egy újabb férfimagazinban vetkőzött, de még hogy!

2016.december.7.

Ezt már nem hisszük el! Hát, mi történik itt? Mihalik Enikő a nemzetközi Playboy magazin nyuszis lánya lett, Palvin Barbara a Maxim magazinnak vetkőzött, lehet ezt még fokozni?

Hát persze, hogy lehet, sőt most lehet csak igazán rákapcsolni. Vegyetek egy nagy levegőt, mert Palvin Barbi olyat domborít a Lui magazinban, hogy attól bizony eláll majd a lélegzeted!

Néhány éve a hamvaiból támadt fel a legendás francia férfimagazin, a Lui. A kifejezetten erotikus lap újjászületésekor hitet tettek amellett, hogy ezentúl a tipikus pasiknak szánt lapokkal ellentétben nem egyen kebelcsodákkal dobják fel a lapot, hanem a divatvilág legkedveltebb modelljeit vetkőztetik le. Egy idő után aztán mág olyan világsztárok dobták le magukról a ruhát a Lui kedvéért, mint Rihanna, vagy Rita Ora. A magazin újkori történetéhez tartozik, hogy Mihalik Enikő az egyik kedvenc szépségük, a békéscsabai modell már több meztelenkedős sorozatban is látható volt a lap hasábjain.

Mihalik Enikő legutóbb a Lui októberi számában pózolt:

A decemberi időszakban jön ki mindig valami különleges lapszám, naptárral, a legdögösebb modellekkel. Nos, idén a 4 címlapvariáció közül a szerintünk legszexibben nem más, mint Palvin Barbara pózol.

Négy címlap, az egyiken Palvin Barbara szexiskedik:

A Lui magazin decemberi címlapján Palvin Barbi

Mondanunk sem kell, hogy ennél szexibb képek aligha születtek a magyar sztármodellről eddig. Már a Maxim magazinos szereplésénél is ezt mondtuk, de a Lui magazin fotói még szexibbek, még forróbbra sikerültek. Az a pikáns helyzet állt elő, hogy ezeket a képeket ugyanaz a fotós készítette Palvin Barbaráról, aki felelős Mihalik Enikő nyuszis fotóiért. De elég a is a szavakból, jöjjenek a képek:

Palvin Barbara fehéneműben és hiányos fehérneműben a Lui magazinban:

Palvin Barbara fehérneműben a Lui magazinban
Egy szál bugyiban a Lui magazinban Palvin Barbi
A Lui magazinba vetkőzött Palvin Barbi

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói