Harry herceg undorító dolgot árult el Károly királyról

Harry herceg és Károly király kapcsolata jóindulattal sem nevezhető ideálisnak, az újonnan kiszivárgott botrányos részletek pedig tovább mélyítik a köztük lévő szakadékot. Harry herceg önéletrajzi könyvében mesélt apja gusztustalan megnyilvánulásáról.

Harry herceg számára apja megjegyzése nem éppen a szeretet jele volt
Harry herceg számára apja megjegyzése nem éppen a szeretet jele volt
Fotó: Getty Images/WPA Pool

Harry herceg memoárja január 10-én jelenik meg, azonban már most van miről beszélni, ugyanis a könyv bizonyos fejezetei napvilágot láttak. A legutóbbi hírek szerint a 2005-ös náci jelmezes botrány kirobbanásáért nem kizárólag ő volt a felelős, de ennél is durvább az az eset, amikor Vilmos herceg megtámadta a saját öccsét. Itt még nem állunk meg, most Károly királyról derült ki egy durva történet, úgyhogy tovább gyűrűzik a brit uralkodóház körüli felhajtás.

Bicskanyitogató, amit mondott

Harry herceg kiszivárgott memoárjában azt állítja, Károly király a születésekor megköszönte Diana hercegnőnek, hogy a trónörökös mellett egy „tartalékot” is a világra hozott. „Csodálatos! Most adtál nekem egy örököst és egy tartalékot is – az én munkám kipipálva" - olvasható a People magazin oldalán.

Harry herceg 1984. szeptember 15-én született Károly herceg és Diana hercegnő második gyermekeként. A „Spare” szó (Harry herceg memoárjának címe) a királyi „örökös és tartalék” szállóigéből származik, amely azokra a különböző sorsokra mutat rá, amelyek Harryt és Vilmost már születésük óta elválasztották. A 40 éves Vilmost, Wales hercegét - három gyermeke születése előtt - öccse követte a brit trónöröklési sorban.

Fogunk még róluk hallani

Harry herceg korábban hangsúlyozta, hogy nagyon szeretné rendezni a kapcsolatát az apjával és a bátyjával, viszont könyvében sok traumát megoszt az olvasókkal, amelyeket úgy tűnik, még nem sikerült feldolgoznia. Harry herceg a „Spare" című önéletrajzi könyvének január 10-i megjelenését az egész világ lélegzetvisszafojtva várja. Az emlékirat 416 oldalas, és Harry herceg a gyermekkorára, a brit hadseregben eltöltött szolgálatára, a királyi munkakörben eltöltött éveire és a családtagokkal való kapcsolataira reflektál benne. Biztosak lehetünk benne (már csak a könyv hosszúságából is kiindulva), hogy a királyi család botrányos életéről még sok szaftos részletet fogunk megtudni.

Tudj meg többet a brit királyi családról:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói