Katalin hercegné gyászol, nagyon fontos embert veszített el

Szomorú hírt kapott a napokban Katalin hercegné: 74 éves korában ugyanis elhunyt az a terhességi szakértő, Christine Hill, aki az első, György herceggel való terhességére és szülésre készítette fel.

Jó barátot és fontos tanácsadót veszített el Katalin hercegné
Jó barátot és fontos tanácsadót veszített el Katalin hercegné
Fotó: Getty Images /Max Mumby/Indigo

Sosem titkolták, hogy Katalin hercegné mindhárom várandóssága nagyon nehéz volt, hiszen a terhességgel járó reggeli rosszullétek extrém formájában, hyperemesis gravidarumban (vészes terhességi hányás - a szerk.) szenvedett. Christine Hill terhességi szakértő azonban rengeteget segített Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek, hogy tudatosan álljanak a várandósság minden egyes napjához, és megfelelően felkészüljenek a trónörökös érkezésére is, így a páros gyakran kereste fel a szakembert nyugat-londoni otthonában.

Katalin hercegné alig néhány órával György herceg születése után
Fotó: Getty Images / Chris Jackson

Katalin hercegné sokat küzdött a terhesség alatt, de a szülést élvezte

A hercegné és 74 éves korában elhunyt Hill között egyébként nagyon erős kapocs alakult ki az elmúlt évek során, utóbbi valóságos csodálattal beszélt Katalin hercegnéről - a Telegraph újságírójának például egyenesen azt mondta, lenyűgöző. De párként is kifejezetten erős csapatnak tartotta Katalin hercegnét és Vilmos herceget (ezzel egyébként nincs egyedül, a wimbledoni tenisztornán készülő felvételeket elemezve ugyanerre a következtetésre jutott egy testbeszéd szakértő is), és biztos volt benne, hogy a herceg megfelelő támaszt nyújt állapotos feleségének.

Észreveszed a szívszorító részletet Katalin hercegné és György herceg fotóján?

A terhesség és a szülés egyébként összehasonlíthatatlan élmény volt a hercegné számára: „Mivel a terhesség borzasztóan nehéz volt, még élveztem is a szülést. Mert egy olyan dolog volt, amitől tudtam, hogy véget ér. (…) Egyetlen terhesség sem egyforma, és nincs két ugyanolyan szülés sem.”

Forrás: hellomagazine.com

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját