Készítsd a papírzsepit: Így reagált a 92 éves Erzsébet királynő, amikor Károly herceg anyunak szólította a nyilvánosság előtt!

2018.április.23.

Hatalmas ünnepléssel töltötte a hétvégét a királyi család. Az öröm forrása egyelőre még nem Katalin hercegné és Vilmos herceg újszülött babája volt, hanem Erzsébet királynő 92. születésnapja.

Erzsébet királynő 92. születésnapja
Fotó: Northfoto

Ezt a nívós eseményt természetesen kellően meg is ünnepelték, a rendezvényen pedig nem csak a szűk család, hanem az összes előkelőség, a családi barátok is részt vettek. Kijelenthetjük, hogy nagyon megadták a módját az ünneplésnek, hiszen Shawn Mendes, Kylie Minogue, Shaggy, Sting és még sokan mások is felléptek.

A királyi család Erzsébet királynő 92. születésnapján
Fotó: Northfoto
Erzsébet királynő 92. születésnapján
Fotó: Northfoto

Az egész köszöntés nagyon meghatóra sikerült, Harry beszédében elmondta, hogy a királynő tiszteletére létrehozott egy jótékonysági szervezetet, aminek ő lesz az elnöke.

Később váratlanul még a formalitásokon is túlléptek és Harry egy ponton pityeregni kezdett, amit természetesen próbált leplezni és nevetgélt menyasszonyával, de a könnyek ott csillogtak a szemében.

Az egészet csak még inkább fokozta, hogy Erzsébet királynő fia, Károly herceg a nyilvánosság előtt szegte meg a királyi protokollt, amikor Anglia királynőjét, anyunak szólította.

Queen Elizabeth’s reaction to her son Prince Charles calling her “Mummy” during The Queen’s 92th Birthday Concert at the Royal Albert Hall. 😉#Queensbirthdayparty pic.twitter.com/JaR9sAdlUr— Karolina (@Karolina0806) 2018. április 22.
src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Ezt olvastad már? A legkirályabb első sor: Erzsébet királynő és Anna Wintour együtt a londoni divathéten

Ilyenre talán még nem is volt példa, és maga Erzsébet is nagyon meglepődött, szemforgatással próbálta jelezni, hogy azért ezt így nem szabadna, viszont az arcán látni lehet, hogy szabályszegés ide vagy oda, ő is nagyon meghatódott!

Ez is érdekelhet

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói