Kiderült, hogy lány lett, de most rajongók csináltak óriási vicceket Ryan Reynolds és Blake Lively újszülöttjéről

2019.október.17.

Annak ellenére, hogy Ryan Reynolds és Blake Lively a legnagyobb buzgalommal csinálnak viccet a magánéletükből, de arra nagyon is figyelnek, hogy a gyermekeiket ne szolgáltassák ki a kíváncsi tekinteteknek.

Blake Lively és Ryan Reynolds
Fotó: Getty Images

A sztárpár harmadik gyermekének világra jövetelét se nagyon közölték a világgal. Nem is olyan régen szivárgott ki, hogy a család már biztosan hetek óta ötfősre bővült. Teljesen váratlan módon most a Twitteren Ryan Reynolds erősítette meg a baba érkezését egy fotóval.

Hatalmas! Ryan Reynolds a legviccesebb dolgot írta Blake Lively képe alá

Hatalmas! Ryan Reynolds a legviccesebb dolgot írta Blake Lively képe alá

A színész egyébként azért posztolta a közös fotót a feleségével és az újszülött babával, hogy arra buzdítsa a kanadaiakat, hogy vegyenek részt a közelgő választáson, és olyan jelöltet válasszanak, akik arra fognak törekedni, hogy megőrizzék a természeti állapotokat. A posztban Reynolds a gyermekeire, mint lányaira hivatkozik, ebből sejthető, hogy a most született csöppség is kislány lehet.

I love B.C. 🇨🇦 I want my daughters to experience the same natural playground I grew up in. On Oct. 21, the candidate you vote for will SHAPE CLIMATE POLICY. I’m proud of the climate progress made the last 4 years. Click https://t.co/gJ8wvRwD2y for voting info. #Capilano pic.twitter.com/a3itOeIqQx— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) 2019. október 17.
src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

A képről sok minden nem derül ki, hiszen a színész egy picit sem szokványos módon takarta ki a lányának az arcát. Ez azonban remek lehetőséget biztosított arra, hogy ezúttal a rajongók csinálják azt, amit a közösségi médiában Ryan Reynolds folytatólagosan csinál: hatalmas viccet. Az internetes népművészetet megihlette a kitakart arcú csöppség, és ki is derítették, hogy milyen lehet a sztárpár gyermeke a kitakarás alatt, íme néhány különösen vicces megfejtés!

Ez is érdekelhet

Selena Gomez elhozta a tavaszi körömtrendek legmenőbb verzióját

Selena Gomez elhozta a tavaszi körömtrendek legmenőbb verzióját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói