18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Kim Kardashian már megint meztelen, nehogy elfelejtsük, milyen bomba teste van

2018.január.26.

Ha esetleg valaha is az a veszély fenyegetne, hogy elfelejtjük, hogy néz ki Kim Kardashian meztelenül, szerencsére ő mindig mellettünk áll, hogy segítsen. A legnagyobb valóságshow sztár a minap egy újabb poszttal biztosított bennünket arról, hogy az elmúlt egy hétben sem változott a teste, és továbbra is hatalmas mellekkel és felfoghatatlanul karcsú csípővel rendelkezik.

Kim Kardashian
Fotó: Instagram

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BeYW6OfF_Lv/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #128248; Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés, Jan 25., 2018, időpont: 9:20 (PST időzóna szerint)

Új posztjában melleit takargatva, egy szál ezüst tangában pózol, és a fotó kevesebb mint egy nap leforgása alatt elérte a 3,7 millió kedvelést. Így kell ezt csinálni.

Mellesleg a híresség éppen múlt héten jelentette be harmadik gyermeke, Chicago West érkezését, úgyhogy bőven van ok az ünneplésre. Bármekkorára bővüljön is a család, Kim ugyanolyan bombázó marad, ehhez semmi kétség nem fér.

Olvastad már? Micsoda? Kim Kardashian máris negyedik gyermeket akar?

Ez is érdekelhet

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább