Kim Kardashian megint a pucér fenekét mutogatja

2016.június.3.

Alighogy lenyugodtak a kedélyek Kim Kardashian márciusi meztelenkedős szelfijei után, a közösségi média kedvence valóságos pornómagazinba illő tudosítás keretében osztotta meg követőivel esküvői élményeit.

kim kardashian, instagram, pucér, pucérkodás, meztelen, feneke, mert alas, marcus piggott, fotó, divatfotós
Fotó: Northfoto

Sokáig ezután sem nyugodott az örmény származású híresség, hiszen a nyárra is meztelenkedős képekkel hangolt. Ezúttal legendás hátsóját mutatja meg egy nagyon művészi fotón, amiről rögvest ki is derül, hogy nem más készítette, mint a menő divatfotós páros, Mert Alas és Marcus Piggott. A monokróm pucérkodásnak bizony lesz folytatása, nem véletlenül írta a fotóhoz Kim, hogy ez egy titkos projekt belengetése.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #secretproject #10024;coming soon @mertalas @macpiggott #mertandmarcus Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép, 2016. Jún 2., 06:45 PDT

Nem kellett sokat kutakodni, hogy újabb nyomára bukkanjunk a fotósok és Kardashian közösködésének, hiszen Mert Alas a saját Instagram felületén posztolt egy cicis fotót, és szinte biztosra vesszük, hogy ezek a keblek Westnéhez "tartoznak". Szóval, ha izgultál, hogy pucérkodás nélkül hagy minket Kim, akkor megnyugodhatsz, szinte bizonyosan újabb meztelen képek kerülnek majd elő ebből a sorozatból.

Ez is érdekelhet

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói