Könnyen pirul a jövő mozisztárja

2013.szeptember.5.

Imogen Poots különleges nevét talán még nem sok helyen hallotad, ám az angol színésznő határozottan mozgalmas évet tudhat maga után. Olyan nagy nevekkel szerepelt már egy filmben, mint Natalie Portman, Pierce Brosnan, Jennifer Aniston, Zac Efron vagy a Gossip Girl című sorozatból jól ismert Penn Badgley. Mindezek mellett modellként is találkozhattunk már vele a Chloé kampányában, és fotózta már Sofia Coppola is a Marni for H&M kollekciójához. Fiatal kora ellenére sok hollywoodi sikerprodukciót tudhat magáénak és az elkövetkező évben bemutatott filmjei alapján határozottan kijelenthető, hogy sok helyen fogunk még találkozni az arcával.

Imogen Poots
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Született: 1989. június 3.

Család:

Az angol színésznő, Fiona és Trevor Poots lányaként született Londonban. Tanulmányait lányiskolákban folytatta, és tagja volt a YoungBlood színjátszókörnek is, aminek köszönhetően már tiniként beleszeretett a színészkedésbe.

Filmes karrier:
Karrierjét a 2004-es angol Casuality című sorozatban kezdte vendégszereplőként, majd a 2005-ös nagysikerű Vér mint vérbosszú című mozifilmben kapott szerepet Natalie Portman mellett. Ezután láthattuk még a 28 héttel később című thrillerben, majd 2008-ban Zac Efron oldalán az Én és Orson Welles-ben. Ezt követte az angolok egyik klasszikusa, a Jane Eyre, majd a tőle műfajban teljesen ellentétes Frászkarika. 2012 után sorra kapta a felkéréseket, feltűnt a Szenvedély királya és a Mocsok című filmekben egyaránt. A következő évben sem fog unatkozni, ugyanis több mozifilmje van előkészületben Jennifer Aniston, David Schwimmer és Zac Efron oldalán egyaránt.


Imogen és a divat:
Egy interjúban elmesélte, hogy rajong a 90-es évek öltözködéséért. "Van valami gyönyörű és kecses a 90-es évek cuccaiban." Majd hozzáteszi, hogy ha divatról beszélünk szerinte manapság nincs túl nagy különbség New York, London és Los Angeles között. "Mindenki a jól bevált csőnadrágját hordja, amit teljesen megértek, mivel nekem is óriási farmer gyűjteményem van."

Imogen Poots

Érdekesség:
Saját bevallása szerint utálja az ijesztő filmeket és legszívesebben a régi klasszikus fekete-fehér képkockákat nézegeti. Ennek ellenére nem egy félelmetes darabban szerepelt már, többek között Natalie Portman oldalán a V mint vérbosszúban, vagy a Frászkarikában, ahol egy vámpír szomszédságában élő gyanakvó lányt alakított. Mindemelett nagy Mumford and Sons rajongó és egy londoni állatkertben élő, Harry nevű vidra büszke gazdija.

Szerelmi élet:
Többen is összeboronálták a High School Musical-ből jól ismert Zac Efronnal, akivel egyébként két filmben is szerepeltek együtt, de a románcot mindketten tagadták. Exeiről kérdezve bölcsen csak annyit mondott, hogy mindegyik elképesztően különböző egyéniség volt, de az összestől tanult valami nagyon fontosat.

Miért szeretjük?
Könnyen elpiruló, szégyenlős természete ellenére, úgy véli a színészettel sikerült a lehető legjobb munkát megtalálnia magának. Valószínűleg még rengeteg nagy sikerű filmben fogjuk látni, hiszen a 22 éves színésznő ígéretes karrier előtt áll.

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját