Kristen Stewart az unalmas stílusikon

2012.november.26.

A színésznő körül nagyon felpezsdült az élet. Legújabb filmjének néhány kockája máris bejárta a világot, a Twilight befejező része miatt a vörös szőnyegen parádézott, a megcsalás történet miatt, pedig megint terítékre került kapcsolata Robert Pattinsonnal.

A L`Express magazinban
A L`Express magazinban

Szó sincs tehát arról, hogy Kristen Stewart unalmas jelensége lenne a hollywoodi sztárvilágnak. Igencsak heves érzelmeket vált ki a közvéleményből, és bármit is tesz, az azonnal beszédtéma lesz.

A divattal kapcsolatban ettől függetlenül eddig ritkán jutott eszünkbe, igaz mióta a Balenciaga `felfedezte` magának, azóta még fokozottabban figyelik stílusbotlásait, vagy éppen lehengerlő szettjeit.

Mostanában a sok történésnek hála újra Kristen a magazinok egyik kedvenc sztárja. A francia L`Express stílusmellékletében pózol, picit furcsa fekete-fehér stylingban. Őszintén szólva elég sótlan lett a sorozat, de még így is üdítő a japán Spur magazinhoz képest, ahol nemes egyszerűséggel ugyanabban a szerelésben készítettek néhány fotót a színésznőről. Hát, nem tűnik valószínűnek, hogy Kristen Stewart ázsióját sokban emelné ez két fotósorozat.

A Spur magazinban

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex