Különc szupermodell az új Mad Maxben

2012.április.23.

Lagerfeld üdvöskéje , a 24 éves Abbey Lee Kershaw állítólag kibújik a szupermodell szerepéből és új vizekre evez.

A pletykák szerint ugyanis a modell próbára teszi magát a színészek világában, hiszen elvállalta a következő Mad Max film poszt-apokaliptikus hősnőjének szerepét.

Az ausztrál szépség egyik nagy álma válhat valóra a megpróbáltatással, hiszen korábbi nyilatkozatában egyszer már kifejtette mennyire ínyére lenne a színjátszás. ,,Gyerekként mindig is egy másik világban éreztem magamat. Rengeteg időt töltöttem a szobámban és csak táncoltam a zenéimre és olyan dolgokkal társalogtam, amik igazából ott sem voltak. - mondta a pályamódosítás kapcsán a topmodell.

Biztosak vagyunk benne, hogy Abbey kamatoztatni fogja élénk fantáziáját a mozgófilmek világában is. Az már biztos, hogy nem tapasztalatlanul fog a kamera elé állni, hiszen már a Karl Lagerfeld keze alatt rendezett rövidfilmben, a Chanel- Remember Now-ban is bizonyított.

A divatvilágban ugyan szinte mindenkiről azt állítják, hogy különc, de Abbey Lee esetében ez biztosan igaz is. Talán még emlékeztek rá, hogy a modellnek nem ez az egyetlen modellkedésen kívüli tevékenysége, hiszen a zenei életben is felbukkant már.

Vajon az ausztrál topmodell Agyness Deyn és Lily Cole nyomdokaiba kíván lépni? Az biztos, hogy nekik sikerült, és mi pedig szurkolunk Abbeynek, hogy az ő álma is valóra váljon.

Ez is érdekelhet

7 nadrágtrend, ami mindennél menőbbnek számít 2023-ban

7 nadrágtrend, ami mindennél menőbbnek számít 2023-ban

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói