Kylie Jenner hordja ki Kim Kardashian babáját? Ő lenne a béranya?

2018.január.11.

Mivel hónapok óta nem láthattunk fotót Kylie Jenner-ről a rajongók egyre vadabb elméletekkel állnak elő várandósságával kapcsolatban. Sokan azt gondolják pletyka az egész, mások szerint már meg is szülte babáját. De most egy olyan bizarr teória járta be pár óra alatt az internetet, hogy ha ez igaz, akkor jogosan kaphat sokkot mindenki.

Kim Kardashian és Kylie Jenner
Fotó: Getty Images

Minden jel arra mutat eddig, hogy Kylie kislányt vár, hiszen csakis rózsaszín babaruhákról és cuccokról osztott meg fotókat. Ennek tükrében a Keeping Up with the Kardashians nézői különösen odafigyelnek a rózsaszín dolgokra. A január 7-i részben Kylie egy doboz rózsaszín fánkot küldött testvéreinek, vagyis jövendőbeli gyermeke nagynénjeinek. Az egyetlen, aki nem kapott fánkot, az Kim. Hogy miért? Lehet, hogy azért, mert Kim nem nagynéni lesz, hanem anyuka?

The all pink doughnuts Kylie sent kourtney & all of her fam... #babygirl @KylieJenner pic.twitter.com/f0agUhziLL— AYTO (@AYTOtea) 2018. január 8.
src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Ezt olvastad már? Hoppá! Friss fotókon Kylie Jenner, a hasa pedig teljesen LAPOS!

Valóban igaz, hogy Kim gyermekét béranya hordja ki, akiről nem tudjuk, hogy ki lehet, de valljuk be ez az egyik legdurvább elmélet, amit valaha hallottunk és nekünk soha az életben nem jutott volna ez eszünkbe. Elhinni valószínűleg soha nem is fogjuk a dolgot, viszont vicces és jó példa arra, hogy milyen végletekig képesek elmenni a rajongók, ha kedvenceikről van szó.

Ez is érdekelhet

Újra Budapestről jelentkezik Köböl Anita, a sikkes műsorvezető

Újra Budapestről jelentkezik Köböl Anita, a sikkes műsorvezető

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói