Kylie Jenner szülinapi ajándékaitól kihullik a hajad

2018.augusztus.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Aligha maradhatott ki bárki is Kylie Jenner 21. szülinapjából. Az Instagram-sztár celeb bulijára összegyűltek a család híres neves tagjai, és még egy rakás híresség, hogy ott legyenek, amikor éjfél után az immár anyuka hivatalosan is gargalizálhat alkohol itallal egy szórakozóhelyen.

Kylie Jenner és Travis Scott
Fotó: Profimedia

Kylie Jenner szülinapi bulija annyira jól sikerült, hogy hajnal kettő után a rendőrök is benéztek a partira, nem az rendőrőrs jókívánságait akarták tolmácsolni, ha nemes egyszerűséggel véget vetettek a kissé elfajuló szórakozásnak. Az emlékezetes parti befejezése azonban cseppet sem árnyékolhatta be az ünnepelt hangulatát, hiszen másnap kibontogathatta az ajándékokat.

Nagy parti volt:

Kylie már hivatalosan is alkoholizálhat:

Először is kezdjük ott, hogy férje, Travis Scott vörös rózsák ezreivel díszítette fel a közös lakásuk kertjét. A vörös rózsa tenger alsó hangon legalább 5000 dollárba, vagyis másfél millió forintba került. És ez csak a körítés volt. Kylie Jenner 21. szülinapi ajándékaihoz képest a legendás perzsa király, Dáriusz kincsei csak szerénységnek tűnnek.

Előre szólunk, ha hajlamos vagy felidegesíteni magad a híresség hihetetlen és értelmetlen pénzszórásán, akkor zárd is be ezt a cikket. Kezdjük ott, hogy Travis Scott a rózsadíszítésen kívül nem igazán tudott mit kitalálni, hogy mit is vehetne gyermeke anyjának, így aztán meglepte egy hófehér Rolls Royce-szal. Nagyon szép békebeli járgánynak tűnik, bár kissé életszerűtlen, hogy Kylie bárhová is el fog menni ezzel az autóval.

Kylie Jenner
Fotó: Profimedia

Kylie Jenner kislányának cipőgyűjteménye annyi pénzt ér, amennyit leírni sem merünk!

Kylie Jenner kislányának cipőgyűjteménye annyi pénzt ér, amennyit leírni sem merünk!

Természetesen nem csupán Travis Scott rázta a rongyot kedvese nagykorúságának alkalmából, de különleges luxusajándékokkal kedveskedett a család feje, Kris Jenner is. A Kardashian-Jenner lányok mamája egy különleges névre szóló, Kylie 21 feliratokkal ellátott bőröndszettel ajándékozta meg a lányát. Természetesen az egyedi darabok a Louis Vuitton műhelyéből kerültek ki. Így ránézésre egy fél lakás árát ajándékozta a büszke a mama a lányának, persze feltéve, ha a bőröndök üresek voltak, mert ha pénzzel voltak megtömve, akkor Kylie egy fél kerületet is vehetne belőle.

Kylie Jenner ajándékbőröndjei

Több ajándékról nem tudunk, egy külön Kylie Jenner számára készített pingpong asztalon kívül. Feltehetően a 21 éves sztár kedvelheti ezt a játékot, különben nem osztotta volna meg a Snapchaten, mert közel sem annyira menő holmi, mint a többi.

Volt még néhány menő ajándék:

Nehéz elképzelni, hogy mit vesznek majd Kylie-nak, ha meglesz végre a hivatalos lagzi is a rapper barátjával, mert a tét nagyon növekszik, lehet, hogy vesznek neki egy saját országot?

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője