Kylie Minogue különösen szerencsétlen a szerelemben. Vajon miért?

2017.február.4.

Az ausztrál származású popdíva ismét egy igen rossz hírrel került a címlapokra. A hihetetlenül pozítív és energikus énekesnő valahogy nem találja meg a békét a párkapcsolatokban.

Kylie Minogue
Fotó: Getty Images

Kylie Minogue bejelentette hogy szakított vőlegényével, Joshua Sasse-szal. A negyvennyolc éves énekesnő egy Instagram poszttal erősítette meg a pletykákat, amiben azt írta, köszöni a rajongóinak a sok szeretetet, támogatást és a megértésüket.

A énekesnő 2014-ben ismerkedett össze a most huszonkilenc éves brit színésszel, és tavaly februárban jelentették be az eljegyzésüket. A The Sun információi szerint Joshuát sosem tudta igazán elfogadni Kylie családja és baráti köre, de még Dannii, a húga sem bízott a kapcsolatban.

A családnak az volt a benyomása, hogy Mr. Sasse leginkább csak kihasználja a popénekesnő ismertségét és kapcsolatait arra, hogy előre haladjon karrierje építésében. (Joshua a Bak jegyében született, így ez a feltételezés talán nem is lehet olyan légből kapott.) Közeli barátai is csak úgy jellemezték a színészt: "egy opportunista, akiben nem szabad megbízni, mert csak saját magával foglalkozik".

Egy nyilatkozó azt mondta: "Mióta megismerkedtek, midannyian tisztában voltunk vele, mi Joshua szándéka. A kapcsolat tulajdonképpen a hírnévre való vágyakozásából indult, minden eseményen ott akart lenni Kylie mellett és a tévében is, ahol csak lehetőség adódott rá".

Joshue Sasse Kylie hírnevén keresztül sikeresen építgette a kapcsolatait, itt éppen Károly herceggel diskurál:

Kylie Minogue, Joshua Sasse és Károly herceg
Kylie Minogue, Joshua Sasse és Károly herceg
Fotó: Getty Images

Kylie egyik előző partnerét sem izgatta annyira a jupiterlámpák fénye mint Joshuát. Kylie húga, Dannii kifejezetten elutasító volt a fiatal udvarlóval szemben. "2015 karácsonyán együtt töltöttek egy kis időt, Dannii, Kylie és Joshua. Dannii sosem beszélt a férfiról ezután sem és még a közösségi média oldalait sem követte"- árulta el a család ismerőse.

Dannii és Kylie Minogue nagyon jó tesók, de ez a szerelem a kettőjük kapcsolatát is megviselte:

Kylie Minogue és Dannii Minogue
Kylie Minogue és Dannii Minogue
Fotó: Getty Images

Pedig a kirakatban minden csak úgy csillogott-villogott. Joshua szerelmes csiripelésekkel tudatta világgal a Twitteren keresztül, milyen boldogok is ők, persze betagelve Kylie-t, ezáltal elérve annak az összes követőjét.

A barátok szerint a legcsúnyább dolog az volt, hogy az eljegyzés után egy politikai üzenetté változtatta az esküvő időpontját, azt mondva, akkor házasodnak, ha Ausztráliában legalizálják a melegek házasságát. Erre Sasse egy kampányt is felépített "Say I Do Under" címmel.

Kylie Minogue és Joshua Sasse a melegházasság kampányol, a sajátjukból nem lett semmi, reméljük a szakításuk legalább ezt az ügyet nem veti vissza:

Kylie Minogue és Joshua Sasse közös kampánya
Kylie Minogue és Joshua Sasse közös kampánya
Fotó: Getty Images

Ki tudja ugyanis, hogy mikor történik meg ez Ausztráliában, és vajon mi köze van ennek az ő reménybeli házasságukhoz. Kylie barátai szerint ez azért is volt borzasztó ötlet, mert az énekesnő semmire sem vágyott jobban nagyon-nagyon régóta annál, hogy megállapodjon, megházasodjon és családot alapítson. Sasse mindeközben élvezte a rá irányuló figyelmet a BBC News-ban, az Aussie TV-ben.

Sokan felvették a kampánypólót, de Kylie húga valahogyan ez alól is kibújt, szabályosan bojkottált mindent, ami ezzel a férfival volt kapcsolatos. Ez nem lehetett könnyű neki, hiszen a múltból tudjuk, mennyire közel áll egymáshoz a két nővér. Valószínűleg halálra aggódhatta magát Kylie miatt, de nem tehetett róla, érezte, tudta hogy ez a fiú nem a nővérének való, nem szereti őt tiszta szívéből.

Persze Sasse ennek az ellenkezőjét állítja. Egy interjúban például azt mondta: "Őszintén, nem vagyok a popkultúra nagy rajongója. Nem is igazán tudtam ki ő, amikor megismerkedtünk".

Aha.

Mindeközben azért, amíg nem tudta, kivel is jár tulajdonképpen, elindult a karrierje. A The Sun információi szerint Minogue azért dobta ki a brit színészt, mert az megcsalta őt. "Már nem tud megbízni benne"- mesélte az egyik közeli ismerős. Nagyon szomorú történet.

Ez is érdekelhet

Julia Fox és Kanye West merész  szettben debütált a vörös szőnyegen

Julia Fox és Kanye West merész szettben debütált a vörös szőnyegen

Divathírek

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

GLAMOUR Horoszkóp

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?