Lady Gaga egymaga tüntetett Trump ellen

2016.november.9.

Az amerikai szórakoztatóipar krémje valósággal sokkot kapott Donald Trump győzelmétől. Persze, velük együtt a fél világ is.

lady gaga, katy perry, hillary clinton, választás, amerikai elnökválasztás, donald trump, twitter
Fotó: Profimedia

A legnagyobb követőtáborral, legtöbb rajongóval rendelkező sztárok sem tudták befolyásolni az elnökválasztás eredményét, a vereség nekik talán duplán is fáj. Mindenesetre nem mindenki nyugszik bele könnyen Hillary Clinton egyértelmű vereségében, és nem éri be azzal, hogy keser egy kicsit a közösségi oldalakon.

Lady Gaga, aki Hillary Clinton kampányzáró rendezvényének fő sztárfellépője volt, a választás éjszakáját végig szurkolta, aztán ahogy elkezdtek jönni az eredmények, már ő is egyre kevésbé volt optimista. A teljesen levert énekesnő azonban az átvirrasztott éjszaka után egyenesen a New York-i Trump Towers-hez hajtott, ahol egy magányos tüntetéssel tiltakozott a választások eredménye ellen.

Gaga hajnalban már tiltakozott a Trump-birodalom jelképe előtt:

Nem ő az egyetlen, aki cselekvésre ösztönözte a híveit, Katy Perry, a Twitteren szintén ellenállásra buzdított. Mindkét popsztár arra hívja fel a figyelmet, hogy Trump kirekesztő és gyűlöletet keltő megnyilvánulásai ellen fel kell szólalni.

Katy Perry forradalomról beszél a Twitteren oldalán:

A kesergés helyett pedig ellenállást hirdet:

Ez is érdekelhet

Ha április, akkor GLAMOUR-napok! Ezt érdemes tudni róla

Ha április, akkor GLAMOUR-napok! Ezt érdemes tudni róla

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói