Lara 2011 nője!

2011.október.7.

"Cseppet sem szégyenlős, nincsenek gátlásai (a kamera előtt), és egyszerűen nem lehet elég Larából!" - nyilatkozta róla Carine Roitfeld.

Ha valaki, hát a Vogue Paris egykori főszerkesztője biztosan tudja, hogy mit beszél, hiszen a most 27 éves szépséget gyakorlatilag ő emelte a magasba. Azzal, hogy a nem pusztán ő volt Roitfeld regnálásának utolsó időszakában a legfoglalkoztatottabb modell, de az ex-főszerkesztő egyenesen a magazin múzsájának nevezte Stone-t.

Lara Stone lassan másfél éve a divatvilág egyeduralkodója, minden fotózása eseményszámba megy, de úgy tűnik, a tavaly David Willliamsszel összeházasodó szépségnek sikerül áttörnie, és egyre szélesebb körben ismerik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a mostani "év nője" díj, amelyet az angol GQ magazintól kapott. Lara csúcsra ért, hiszen második hazájában, Angliában is tarol, de mi nem kételkedünk benne, hogy a topmodell tartogat még meglepetéseket!

Valószínűleg ő sem gondolta volna, hogy egyszer idáig jut, hiszen bár igen korán felfedezték, de a szokásosnál nőies alakja, és diasztémája eleinte gátolta a karrierjét, de Riccardo Tisci 2006-ban meglátta benne a fantáziát, és vele nyitotta a Givenchy aktuális show-ját. Hogy ezután mégsem ért rögtön a csúcsra, abban ő volt a ludas, hiszen saját alkoholizmusa miatt kivonta magát a forgalomból egy időre. 2008-ban aztán visszatért, és jobb formában volt, mint előtte bármikor, karrierje azóta is töretlen!

lara-gq-nagy02-d0000F4C5511506177582.jpg

Ez is érdekelhet

Összeszedtük neked a csajos és a sportos napok kedvenc szettjeit

Összeszedtük neked a csajos és a sportos napok kedvenc szettjeit

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói