Leesik az állad! Így néz ki Jennifer Aniston "pár" millió dolláros pecója belülről

2018.február.12.

Vajon mivel üti el szabadidejét Jennifer Aniston, amikor épp nem Reese Witherspoonnal forgat, vagy a Jóbarátok folytatásán gondolkozik? Nos, ő az a sztár, aki sosem tud unatkozni, hiszen elég csak belépnie több millió dollár értékű pecójába, és máris 200 féle elfoglaltság közül választhat.

Jennifer Aniston
Fotó: Architectural Digest

És ami még jobb: most végre mi is betekintést nyerhetünk Aniston álomházába. Persze sosem feltételeztük, hogy egy 30 négyzetméteres panelben tengeti életét, ez a villa mégis minden elképzelésünket felülmúlja.

Láttad már? Jennifer Aniston életében először merte megtenni ezt

Amellett, hogy a ház hatalmas, Aniston megdöbbentő stílusérzékkel rendezte be. A híresség rajong a belsőépítészetért, és szerencsére nagyon jó szeme is van hozzá, így nem csoda, hogy az Architectural Digest magazin őt választotta márciusi címlapjára.

Jennifer állítólag 21 millió dollárért vásárolta a villát 2011-ben, azóta pedig férjével, Justin Theroux-szal és három kutyusukkal él ott. A ház stílusát leginkább a távol-kelet inspirálta (ez a kerten például jól látszik), és Aniston azt is elárulta, hogy amennyiben nem a színészi pályát választja, lakberendező lett volna. Nos, még válthat, kétségtelen, hogy ebben a szakmában is nagy sikereket aratna.

Ez is érdekelhet

Túl sokat utazunk magas kibocsátással

Túl sokat utazunk magas kibocsátással

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

GLAMOUR Horoszkóp

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint