Levi´s Fotóverseny: Próbáld fel - Oszd meg és NYERJ!

2015.szeptember.14.

Az őszi szezonban debütáló, új 700-as női farmer kollekcióhoz a Levi's® minden eddigi megszerzett tudását felhasználta. Több, mint 60 ezer nő bevonásával két éven át tartó kutató munkának köszönhetően megszületett a legújabb női farmer kollekció.

A Levi's® tervezői csapata végigutazta a világot Stockholmtól Tokióig, azt kérdezgetve a nőktől, hogy mit szeretnek kedvenc farmereikben. A tervezők optimalizálták a farmer fazonokat, melyeket integráltak új farmeranyag innovációkkal. Ennek eredményeképpen megszületett a Lot 700 széria, mely farmer család darabjai minden testalkathoz jól illeszkednek. Ez egyben azt is jelenti, hogy örökre búcsút mondhatunk a térdnél megnyúlt, alakját elvesztett farmereknek.

A Levi's® innovatív női farmer kollekciójába vetett hitét az is jól mutatja, hogy egy fotóverseny keretében a cég mindenkit arra ösztönöz, hogy próbálja fel az új női 700-as farmercsalád valamelyik darabját.

A tét nagy, hiszen az első tíz helyezett egy professzionális divatfotózást, személyenként egy Levi's® személyre szabott farmerdzsekit, egy 700-as farmert és egy pólót is nyer. A nyerteseket a beküldött fotók alapján a szakmai/kreatív zsűri választja majd ki.

Ha játszani szeretnél, nincs más dolgod, mint egy Levi's® Lot 700 női nadrágot felpróbálni, lefotózni magad benne, majd az elkészült képet feltölteni. A fotót saját nyilvános Facebook profilodra kell kiposztolni és a Levi's® magyarországi Facebook oldalán kell megosztani a következő hashtag/kettős kereszt használatával: #LadiesinLevis. A képfeltöltéshez meg kell írnod a következő kérdésre a választ: Mit tennél először az új Levi's®-edben?

A tét nagy, hiszen az első tíz helyezett egy professzionális divatfotózást, személyenként egy Levi´s® személyre szabott farmerdzsekit, egy 700-as farmert és egy pólót is nyer. A nyerteseket a beküldött fotók alapján a szakmai/kreatív zsűri választja majd ki.

Ha játszani szeretnél, nincs más dolgod, mint egy Levi´s® Lot 700 női nadrágot felpróbálni, lefotózni magad benne, majd az elkészült képet feltölteni. A fotót saját nyilvános Facebook profilodra kell kiposztolni és a Levi´s® magyarországi Facebook oldalán kell megosztani a következő hashtag/kettős kereszt használatával: #LadiesinLevis. A képfeltöltéshez meg kell írnod a következő kérdésre a választ: Mit tennél először az új Levi´s®-edben?

A játékban való részvételhez a "Felhasználási feltételeket" el kell olvasni, illetve el kell fogadni, melyet ide kattintva találhatsz meg.

A fotóversennyel kapcsolatos hasznos információkat a játék weboldalán és Facebookon oldalán is megtalálhatod.

A versenyben 2015. szeptember 14-től egészen október 18-ig tudtok részt venni, a Levi's® Magyarország által meghatározott, résztvevő üzletekben. Az üzletek listáját itt érheted el.

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról