Madonna bőrébe bújt a 19 éves sztár, és jól áll neki!

2012.január.11.

Bár első hallásra talán azt gondolnánk, hogy a név egy felnőttfilm-sztárt takar, hamarosan talán már sokkal kevésbé fog furcsán hangzani Sky Ferreira neve.

A mindössze 19 éves énekesnőre már tavaly felfigyeltek a szakértők, de a portugál és latin felmenőkkel is bíró popüdvöske könnyen lehet, hogy már idén beváltja a hozzá fűzött reményeket, és ő lehet a zenei csatornák 2012-es sztárja. Már csak azért is, mivel a tervek szerint Sky első albuma idén nyáron jelenik majd meg. Korábban már sokan emlegették Ferreirával kapcsolatban Madonna nevét, nem hiába, hiszen a fiatal lány elképesztően hasonlít a popikonra. Hogy ez a külső hasonlóság elég lesz-e ahhoz, hogy tehetséges énekesnő hasonló pályát futhasson be, az teljességgel kizárható.

Az viszont korántsem, hogy Sky sokra viheti, hiszen már most megmutatta sokoldalúságát, és nemcsak pop világában vannak komoly támogatói, de a filmipar, sőt a divat is élénken érdeklődik iránta. Olyannyira, hogy Ferreira tavaly a Wonderland magazin címlapjára is felkerült, sőt szerepelt a Calvin Klein CK One reklámjában, és pózolt az Adidasnak is.

A szexi énekesnő most újra megmutatta, hogy miért hasonlítják mindig Madonnához. A V magazin kedvéért a popikon bőrébe bújt egy fotózás erejéig, s megidézte a 80-as évek végének, a 90-es évek elejének ikonikus fotóit. A magazin pop című tematikájába remekül passzolt ez a meglehetősen szép anyag, hiszen a pletykák szerint Madonna februárban visszatér, Sky Ferreira pedig idén máris megmutathatja, hogy trónbitorlóként mennyi spiritusz van benne. Mario Testino fotói alapján megállapíthatjuk, hogy spiritusz azért van benne!

Kattints a képre és nézd meg, hogy sikerült Sky Ferreira Madonnává válása!

galeria"); return false;" href="/galeria/1198">

sky-ferreira-460x-d00010E3Ac318338ddd5d.jpg
sky-ferreira-460x-d00010E3Ac318338ddd5d.jpg

Ez is érdekelhet

Leighton Meester volt a Gossip Girl legnagyobb stílusikonja

Leighton Meester volt a Gossip Girl legnagyobb stílusikonja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet