Már 6 hete szült és nem volt képes lefogyni? Pink nem áll be a sorba

2017.február.8.

Mindannyian ismerjük azt az idegölő érzést, főleg, ha már babát is szültünk, ami akkor lesz úrrá rajtunk, ha egy olyan hírességet látunk bomba testtel a vörös szőnyegen vagy a magazinok címlapján, aki mindössze 3-4 hete szült. Hogy csinálja? Mi a titka? Hogy van ennyi kitartása, ereje egy pólyás baba mellett, hogy akár 10-15 kilókat is pillanatok alatt ledobjon?

Pink szülés után
Fotó: Getty

Nos, abban megegyezhetünk, hogy ez a hirtelen fogyás, akár szülés után, akár más oknál fogva, nem egészséges. Viszont, ha olyan sztárokat látunk, akik büszkén vállalják a terhesség alatt felszedett és utána is fennmaradt kilókat, már lassan azt hisszük nem normális, és velük van a baj.

Pedig nagyon is normális, ez A normális, és milyen kár, hogy alig csak pár sztár meri felvállalni alakját ilyen formájában is. Ott van például Kelly Clarkson, aki köszöni szépen, de nem fogja éheztetni magát csak azért, hogy valamilyen korcs szépségideálnak megfeleljen. Ő így, kerekdedebben érzi jól magát a bőrében. Vagy visszaemlékezhetünk arra a rettentően sok sértésre, amit Jessica Simpson is kapott, míg hosszú kínkeserves diétázások árán vissza nem nyerte szülés előtti alakját. Nagyon gonoszak az emberek és kritikán aluli az, ahogy megnyilvánulnak a hírességekkel, de főként a nőkkel szemben.

Ebben a borzalmas világban csodásan üdítő egy-egy olyan sztár, mint például Pink, aki bár azon dolgozik, hogy leadja a plusz kilóit, melyet második terhessége alatt szedett fel, de ugyanakkor teljesen normálisnak tartja azt is, hogy eddig egy dekát sem fogyott.

Egyébként érdemes elolvasni a rengeteg pozitív hozzászólást is a kép alatt, amit a rajongóitól kapott Pink dícséretként.

Ez az élet rendje, és jó lenne már végre a valósággal is lépést tartania a világnak.

Ez is érdekelhet

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói