Máris divatikon az új holland királyné, Máxima

2013.június.1.

Az uralkodóházaknak is elkél a marketing, és kevés jobb reklám van egy szimpatikus hercegnőnél, vagy királynénál.

Manapság, amikor a királyságot túlhaladottnak tartják, különösen fontos, hogy az alattvalók pozitívan viszonyuljanak uralkodóikhoz. Kate Middleton elképesztő népszerűsége minden szempontból jót tett brit uralkodócsaládnak, és a rajongás csak fokozódik, mióta a hercegné várandós.

Hollandiában Beatrix 33 év után adta át a trónt fiának egy hónappal ezelőtt. Népszerűség dolgában a leköszönő királynő sem szerénykedhetett, hiszen hazájában nagyon kedvelték a korona viselőjét, annak ellenére, hogy Beatrix nem igazán kereste az alkalmat, hogy megjelenjen a nyílvánosság előtt.

Az új király Vilmos Sándor trónra lépését kitörő lelkesedéssel fogadták, nemcsak Hollandiában, hanem nyugodtan kijelenthetjük, világszerte. A népszerűségét azonban kétségkívül feleségének köszönheti az új uralkodó. A mosolygós 42 éves Máxima egy csapásra vált stílusikonná. A háromgyerekes, argetin születésű királyné 11 éve házasodott össze Vilmos Sándorral, de kétségkívül most ért népszerűsége csúcsára.

A holland Vogue magazin azonnal címlapra tette az újdonsült királynét. Máxima természetesen nem pózolt a divatlapnak, egy régebbi rendezvényen készült fotóról került most a borítóra. Ennél egy fokkal talán meglepőbb, hogy a Vanity Fair spanyol kiadása is a címlapján köszönti a holland királynét.

Máxima kifinomult eleganciája nagyra tartják a divatszakemberek, de első sorban mégis azzal hódít, hogy ugyan rendkívül előkelő a megjelenése, de sosem fennkölt, inkább barátságos, és sokat mosolyog. Kate Middleton és monacói hercegné mellett kétségkívül ő most a legnépszerűbb az európai dinasztiák hölgytagjai közül. Ráadásul, Máxima kapcsán mindig meg szokták említeni, hogy jellemében és stílusában is Dianát idézi.

Te mit szólsz az új holland királynéhoz?

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke